Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ниворегулиране Паджеро2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ниворегулиране Паджеро2

Колеги в мобиле.де попаднах на Пажеро 2 ниворегулиране. Имате ли представа дали е на двата моста или само на задния?Знам че са редки с такава екстра. Благодаря предварително.

От: Ниворегулиране Пажеро2

На двата моста е. Писахме някъде за него. Пусни търсене с "регулируемо окачване"

Коментар

Има колега моето е такова.Имам си бутонче up и down.Повдига се с около 5-6 см. мисля не съм мерил,но определено одстрани като погледнеш си личи промяната.
      Само че незнам как работи цялата машинария-по слух ми се струва че е на ток ама..... някой ако знае да пише.

Коментар

Първоначално публикуван от MimoLinori Преглед на мнение
        Има колега моето е такова.Имам си бутонче up и down.Повдига се с около 5-6 см. мисля не съм мерил,но определено одстрани като погледнеш си личи промяната.
        Само че незнам как работи цялата машинария-по слух ми се струва че е на ток ама..... някой ако знае да пише.
        Моето е с втвърдяване на амортисьорите на три нива S ,M ,H, но мисля че всички го имат а и не съм сигурен дали влияе на височината на окачването. Иначе разликата е усезаема и се чуват машинките като превключиш

Коментар

Петьо Лесов ще ти отговори, ама като мине зора след Събора.

Неговото има тази екстра

Коментар

Първоначално публикуван от IVE Преглед на мнение
            Моето е с втвърдяване на амортисьорите на три нива S ,M ,H, но мисля че всички го имат а и не съм сигурен дали влияе на височината на окачването.
            Не, двете системи са отделни.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
              Не, двете системи са отделни.
              В такъв случай тази екстра би спестила доста пари за лифт на окачване!

Коментар

Така е при умерен лифт. Тя прави същото, което се прави при лифт на стандартното окачване - натяга торсионите отпред и "подлага" на пружините отзад.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                  На двата моста е. Писахме някъде за него. Пусни търсене с "регулируемо окачване"
                  Благодаря колега това е което ме интересуваше. Защото имам ТЛК Прадо и тя е с регулиране само на задния мост.Много безсмислено според мен, /да ме прощават всички любители на тойота/. Нали се сещате, че като повдигнеш задния мост предния като не се вдига , цялата час която е пред него слиза на долу и не ти помага да минеш над някое по високо място. Да речеш, че служи като го натовариш с повечко багаж,за да запази хоризонтално положение, да ама не, работи само до 40 км/ч след това застава на средно положение, и не можеш да коригираш нищо ,щом си с над 40км/ч.Така и не открих с каква цел е направено така. За това искам да се обърна към знаещите...

Коментар

Моето Паджеро е с такава система. Ефекта е като при 2 инча лифт. Доста е практична, тествах я вече.
                    Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
                    0878226696; 0876927507

Коментар

Първоначално публикуван от ahead70 Преглед на мнение
                      Моето Паджеро е с такава система. Ефекта е като при 2 инча лифт. Доста е практична, тествах я вече.
                      Колега завиждам благородно. Би ли споделил повече , например на колко степени е? всмисъл сигорно има най-долно средна и горно положение? на место когато е едновременно ли се повдига и отзад и отпред? и т.н.

Коментар

Няма изявени степени.Повдига се докато държиш копчето. Малка подробност- първо повдига задната част до максимум, после предната, така че всъщност трябва да го повдигнеш изцяло. Ако, докато е вдигнато треснеш в яка яма, се включва помпа и компенсира веднага. Наистина е много полезно нещо.
                        Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
                        0878226696; 0876927507

Коментар

Чак сега мернах темата и мога само да добавя, че повдигането става на базата на 4бр. въздушни възглавници. Задните са монтирани в горния край на пружините а предните в зоната за натягане на турсионите. Имат си съответно компресор и няколко датчика. Има две положения повдигнато и свалено ( +/- 5см ). При мен след смяната на пружините с по високи ( от Гега ) системата се разцентрова и сега не функционира. Липсва ми много тази екстра и възнамерявам скоро да си я оправя

Още нещо, при повдигане с натягането на турсионите, създава осещането за втвърдяване на окачването ... започва доста да друса
                          www.4x4Trips.bg

Коментар

Здравейте ,аз имам една мазда 323 която беше със същата система ,беше на въздух с компресор ,и въздушни възглавници ,която се вдигаше с около 5-7 см.сега вече не работи ,цената беше около 800лв. за амортисьор ,но докато работеше беше много добре ,ако има някой който има тази система и я продава ,ще се помъча но ще я монтирам ....
                            MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
                            MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
                              Здравейте ,аз имам една мазда 323 която беше със същата система ,беше на въздух с компресор ,и въздушни възглавници ,която се вдигаше с около 5-7 см.сега вече не работи ,цената беше около 800лв. за амортисьор ,но докато работеше беше много добре ,ако има някой който има тази система и я продава ,ще се помъча но ще я монтирам ....
                              Колега ако питаш за Пажеро в Пловдив съм питал за П2 но казаха че могат да я монтират само на заден мост.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X