Колеги, имам следния въпрос по отношение на стоповете на Паджеро 2-принципно при натискане на спирачка светят малките стопове,които се намират в бронята, в такъв случай по-големите на купето освен за светлина за заден ход за какво друго служат, и може ли да се свържат с тези в бронята да светят едновременно?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стопове на Паджеро 2
Свий
X
-
От: Стопове на Паджеро 2
Първоначално публикуван от IVE Преглед на мнениепо-големите на купето освен за светлина за заден ход за какво друго служат, и може ли да се свържат с тези в бронята да светят едновременно?Могат да се свържат с долните стопове, жичкаджиите тук ще ти помогнат с това
Y61
-
Първоначално публикуван от Сашко Преглед на мнениеСлужат за още две неща: светлини за мъгла, и да изглеждат добреМогат да се свържат с долните стопове, жичкаджиите тук ще ти помогнат с това
Коментар
-
Ако караш колата и по асфалт по-правилният начин е да оставиш и светлините за мъгла и да смениш целите горни светлини с такива, на които всичко е там (стопове, габарити, мигачи, фарове за мъгла, задна скорост) и да ги дублираш да светят и горе и долу. Има по ги моргите или по "арабските" магазини на цени от 50 до към 100 лв. (зависи как ги спазариш).
Прекъсването на светлината за задна скорост може да бъде освен от куплунга, също и от замърсени и окислени фасунги на крушките. Развиваш два винта и ще разбереш
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнениеАко караш колата и по асфалт по-правилният начин е да оставиш и светлините за мъгла и да смениш целите горни светлини с такива, на които всичко е там (стопове, габарити, мигачи, фарове за мъгла, задна скорост) и да ги дублираш да светят и горе и долу. Има по ги моргите или по "арабските" магазини на цени от 50 до към 100 лв. (зависи как ги спазариш).
Прекъсването на светлината за задна скорост може да бъде освен от куплунга, също и от замърсени и окислени фасунги на крушките. Развиваш два винта и ще разбереш
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнениеАко караш колата и по асфалт по-правилният начин е да оставиш и светлините за мъгла и да смениш целите горни светлини с такива, на които всичко е там (стопове, габарити, мигачи, фарове за мъгла, задна скорост) и да ги дублираш да светят и горе и долу. Има по ги моргите или по "арабските" магазини на цени от 50 до към 100 лв. (зависи как ги спазариш).
Аз си монтирах в моите комбинирани фасунги за стоп и габарит, а в бялото прозорче за задната, около крушката наредих ярки оранжеви диоди и така задна и мигач са в един отсек, но още не съм ги свързал, защото нЕма пряк достъп от горните стопове към жиците на долните. Не че е невъзможно, ама ми се струва, че ще трябва да разпробия купето, а нещо ме намързява напоследък...
Коментар
-
Първоначално публикуван от denislav Преглед на мнениеСамо да вметна, щото и аз имам идеята да "кача" светлини в горните стопове - не е толкова лесно...
Резултата си струва труда.
П.С. Варианта, който си измислил е много добър, а и почти безплатен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от denislav Преглед на мнениеКъде си прокарал кабелите?
Ако не ти е късно след две седмици мога да разглобя и да снимам как е направено, че в момента съм на море
Коментар
-
Първоначално публикуван от denislav Преглед на мнениеСамо да вметна, щото и аз имам идеята да "кача" светлини в горните стопове - не е толкова лесно - "рЕжи па яж" - до горните стопове достигат само нужните за тях жици - задна и светлини за мъгла.
Аз си монтирах в моите комбинирани фасунги за стоп и габарит, а в бялото прозорче за задната, около крушката наредих ярки оранжеви диоди и така задна и мигач са в един отсек, но още не съм ги свързал, защото нЕма пряк достъп от горните стопове към жиците на долните. Не че е невъзможно, ама ми се струва, че ще трябва да разпробия купето, а нещо ме намързява напоследък...
Коментар
-
Друг въпрос.Какво се случва със дзадната светлина,след като се сложат мигачите там.Все пак светят като късите на опела ми.Нощем вършат доста добра работа.Макар че имам идеята как да вържа стопа , вместо фар за мъгла.Просто прекарвам кабел от долния стоп , изолирам фара за мъгла , връзвам кабела и ето. Все пак до колегата Димитър Желязков.Ако може покажи някоя снимка как си го направил.От доста време се чудя как да ги свържа,без много орязване и дупчене.Просто става много красиво.Поздрави!
Последно редактирано от MoT; 02-09-10, 12:08.三菱帕杰羅
Цитат:"Нямам Хоби Без Двигател" еми и аз така ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар