Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с климатика на Паджеро 2,5 1995

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с климатика на Паджеро 2,5 1995

Първоначално публикуван от traper2504 Преглед на мнение
    Благодаря колега ,днес в Б-с ми търсиха теч защото фриона ми е излетял.Не намериха нищо,после правиха тест с вакуум и понеже системата издържа теста се усъмнихме ,че матрапазите в Б-Г не са наляли фрион да не се набутват , понеже отпред в лявия фар и гредичката е имало удар и са я изпъвали и то доста неграмотно. Заредиха ми газ и клима е ок , сега остава и да се задържи и в системата ,но кои знае. Зареждането ми излезе 90 кинта ,харесва ли ви.
    90 е добре. Карай и си свиркай.
    08седемшест5едно513четири

Коментар

Аз това и правя.
      Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

А някой случайно да знае размерите на лагера на ремъчната шайба на компресора, че не мога никъде да го намеря....
        Don't hunt IF you can't kill
        първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Все още държи газ и фащам бронхит пневмония.

Коментар

Отваряй си прозореца от време на време .
            емил златков
            паджеро 2.5тд
            ве стром 650

Коментар

Да ама мноо муи тука в Странджата бе от ония като B-52. Слава богу комари няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Borizanov Преглед на мнение
                А някой случайно да знае размерите на лагера на ремъчната шайба на компресора, че не мога никъде да го намеря....
                Колега Боризанов, вярвам, че си сменил лагера. А можеш ли да дадеш размерите? Процедурата изисква ли сваляне на компресора или е възможно на място?
                Mitsubishi Pajero 2, 2,5 tdi, ss, glx, 95, къса база
                0895445845

Коментар

Първоначално публикуван от bob66 Преглед на мнение
                  Колега Боризанов, вярвам, че си сменил лагера. А можеш ли да дадеш размерите? Процедурата изисква ли сваляне на компресора или е възможно на място?
                  Не, не трябва да се сваля компресора. За съжаление размерите не ги знам!

П.П. Извинявам се, че отговарям вместо колегата, просто съм сменял лагера и знам.

Коментар

Щом си го сменял, знаеш дали е някакъв стандартен за нашите магазини. Има ли го в най-близкия магазин за лагери?
                    Mitsubishi Pajero 2, 2,5 tdi, ss, glx, 95, къса база
                    0895445845

Коментар

Като си купих джипката и със смяната на ремъците се оказа, че сме забравили ролката за климатика(лагера и беше разбит), а вече беше раглобен и баща ми изчезна за 10 мин и се върна със лагер и така вече втора или трета година карам. Т.е. размера е стандартен, питах какъв ама годините вече си казват думата и не помни.

Коментар

Щом си го сменял, знаеш дали е някакъв стандартен за нашите магазини. Има ли го в най-близкия магазин за лагери?
                        Да, стандартен размер е. От магазин за лагери си го взех - просто не си спомням размерите.

Коментар

Извинявам се за късния отговор, не бях влизал в темата доста време. Лагера е с размери - вътре 30мм, външно 52мм, широчина 22мм. Но казаха, че имало и с широчина 20мм. Та трябва да се провери, иначе ги има навсякъде. Моя го взех 25 лв. За смяната - ако не ти пречат много тръбите на хидравликата и имаш скоба за вадене на лагери може и на място. Даже може би е по-добре, тъй като ако извадиш компресора после ще трябва да сменяш и гумичките на конекторите, а те са по 2,50 лв. едната. Ако се наложи можеш да свалиш и водния радиатор, тъкмо ще го измиеш. Ще се изненадаш какво има межди двата радиатора .
                          Фреон ми сложиха мисля 134, 650 грама, и със "трасант" и смазка ми излезна 79 лв. Сега вътре с вкл\чен климатик настръхваш по гърба и те заболява главата, челото по-точно.
                          Лек ден!
                          Don't hunt IF you can't kill
                          първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X