Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с климатика на Паджеро 2,5 1995

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с климатика на Паджеро 2,5 1995

Когато го включа натоварва мотора ,но почти не охлажда.Дали е малко фриона и с какъв модел фрион е.Предварително благодаря колеги за отзивчивоста ви.
    Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

От: Проблем с климатика на Паджеро 2,5 1995

http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=10326&page=2

Сега и ако напишеш от къде си, цена няма да имаш. Ако си от София, кликни на линка. Ако не си от София и не ти се пътува до посочения сервиз, кликни на линка и търси човек със същото оборудване. Фреона ти е R134./на 90% съм сигурен за това/
    Последно редактирано от NIKSD; 12-08-10, 01:03.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Мн.благодаря колега за отзивчивостта. Съжалявам,4е не съм от София а от Бургаския регион,но все пак се сетих за едно место в Бургас.

Коментар

перката на климатика тръгва ли?

Коментар

Първоначално публикуван от sandetoludiq Преглед на мнение
          перката на климатика тръгва ли?
          Ще трябва да проверя

Коментар

Това, с товаренето на мотора не е баш така. Дори да не е включен компресора, оборотите автоматично се вдигат при щракването на позиция. Поне при мен беше така- провери дали със сигурност компресора почва да движи.
            Другото- със стария фреон си.Ако удариш на камък- пиши да те упътя къде да ти долеят необходимия фреон.
            08седемшест5едно513четири

Коментар

Валка- - ако колата му е 95 е със 134а - от 91 нагоре са с него, не е с 12 ската .По нов от него също има ама такива коли са на 2-3 години само.
              И кат му долеят какво ще стане - ще се самозапуши дупката от където е излезнал другия ли?

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
                Валка- - ако колата му е 95 е със 134а - от 91 нагоре са с него, не е с 12 ската .По нов от него също има ама такива коли са на 2-3 години само.
                И кат му долеят какво ще стане - ще се самозапуши дупката от където е излезнал другия ли?
                Ха, това не го знаех- макар, че моят дЕдо е 92-ра и е със старата боза. То, всъщност сега виждам, че колегата е от Бургаско, което пък съвсем ограничава възможността ми за съдействие...
                08седемшест5едно513четири

Коментар

Има някакво международно споразумение за забрана на R12- та всички коли от 91 нагоре са с 134а - с леки вариации разбира се,щото е ясно че не всички производители са превключили в един и същ ден през 1991 г на 134.
                  Може да ги познаеш също по конекторите дет са за мерене на ниското и на високото налягане - на 12 са с резба а на 134 са без.

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
                    Ц.
                    Моя е 93г. и е с резба и е с R12.
                    LZ5ZI qth HASKOVO
                    Pajero II GLS 3000 V6

Коментар

А къде да ги търся тези конектори за ниско и високо налягане?

Коментар

Първоначално публикуван от ivan4o Преглед на мнение
                        Ц.
                        Моя е 93г. и е с резба и е с R12.
                        И моя беше така, ама после се оказа, че е слаган допълнително.
                        Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнение
                          А къде да ги търся тези конектори за ниско и високо налягане?
                          При мен са точно на компресора.
                          LZ5ZI qth HASKOVO
                          Pajero II GLS 3000 V6

Коментар

При мен единият е на компресора, с черна пластмасова капачка, а другият е зад предната пластмасова маска до кондензатора на климатика. 134а.
                            Mitsubishi Pajero 2, 2,5 tdi, ss, glx, 95, къса база
                            0895445845

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                              Това, с товаренето на мотора не е баш така. Дори да не е включен компресора, оборотите автоматично се вдигат при щракването на позиция. Поне при мен беше така- провери дали със сигурност компресора почва да движи.
                              Другото- със стария фреон си.Ако удариш на камък- пиши да те упътя къде да ти долеят необходимия фреон.
                              Благодаря колега ,днес в Б-с ми търсиха теч защото фриона ми е излетял.Не намериха нищо,после правиха тест с вакуум и понеже системата издържа теста се усъмнихме ,че матрапазите в Б-Г не са наляли фрион да не се набутват , понеже отпред в лявия фар и гредичката е имало удар и са я изпъвали и то доста неграмотно. Заредиха ми газ и клима е ок , сега остава и да се задържи и в системата ,но кои знае. Зареждането ми излезе 90 кинта ,харесва ли ви.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X