Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Метални джанти
Свий
X
-
От: Метални джанти
Първоначално публикуван от stevancochev Преглед на мнениеАко са от кола слаби ли ще доидатB+
Коментар
-
Първоначално публикуван от VARIO Преглед на мнениеKолега от форома наи накрая започна да предлага китаиски метални джанти за Г класа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от VARIO Преглед на мнениеKолега от форома наи накрая започна да предлага китаиски метални джанти за Г класа.?
I want out !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнениеНякакви координати за връзка с този колега би ли споделил?
Заповядай!
Коментар
-
И аз ги смятах горе-долу толкова да стърчат навън. При мене с фланци+ витарови джанти (тези, които имам) положението е следното:
Мисля да търся малко по-плюсово нещо, че така с никакъв уширител няма да скрия гумите...
Коментар
-
Много благодаря за линка, проверих по телефона, има джанти 15 - ки / 5х130 / 8J / офсет (-) 40 - (400лв. комплекта) и въпроса ми - "на черното Г с фланци ли са?" - отпада, ...има и фланци 5х130 / 38мм - алуминиеви (180лв. комплекта).
Последно редактирано от yankof; 16-02-12, 10:42.I want out !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
Мисля да търся малко по-плюсово нещо, че така с никакъв уширител няма да скрия гумите...088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеУширителите дори и по-малки от гумите пазят много.
П.П. Дидо с колко широки гуми е?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар