Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Метални джанти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Метални джанти

Аз съм с джанти от Витара, но с преходни фланци, което при мене си е гадно, щото гумите стърчат 10см от калниците. Не опират при разкрачи разни, ама са много изнесени. Джантите обаче са изтински Компомоутив и са бая здрави, леки и т.н.

Проблема отпред се решава с разпробиване на главини и дискове на 5х139.7 и отиваш на широко разпространен стандарт
    Отзад обаче е тегаво заради главината...нема место как да я разпробиеш...

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
      Аз съм с джанти от Витара, но с преходни фланци, което при мене си е гадно, щото гумите стърчат 10см от калниците. Не опират при разкрачи разни, ама са много изнесени. Джантите обаче са изтински Компомоутив и са бая здрави, леки и т.н.

Проблема отпред се решава с разпробиване на главини и дискове на 5х139.7 и отиваш на широко разпространен стандарт
      Отзад обаче е тегаво заради главината...нема место как да я разпробиеш...
      Разпробивай на 120.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Съединител - долен, ляв педал.
      Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Има три 'олекотителни' отвора по главината...вариант е да презавариш съществуващите дупки и пак да разпробиеш

Коментар

Първоначално публикуван от VARIO Преглед на мнение
          Тези джанти [ATTACH=CONFIG]259935[/ATTACH]несъли за витара или се бъркам?

Не ,не са от витара!Тези джанти са точно за Г-клас и са марка DOTZ. И са перфектни.И са стоманени.И на запад от Трън струват около 200евра,4 бройки .Нови в магазина.За Г-класи само 7х16 е размера.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BK230508_093.jpg
Прегледи:1
Размер:137.7 КБ
ID:5220335Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BK230508_087.jpg
Размер:148.9 КБ
ID:5220334Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BK230508_092.jpg
Размер:144.4 КБ
ID:5220333Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BK230508_088.jpg
Размер:139.0 КБ
ID:5220332Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BK230508_090.jpg
Размер:136.9 КБ
ID:5220331Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BK230508_089.jpg
Размер:137.9 КБ
ID:5220330Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BK230508_091.jpg
Размер:146.8 КБ
ID:5220329
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BK230508_094.jpg
Размер:145.2 КБ
ID:5220328
          B+

Коментар

Първоначално публикуван от VARIO Преглед на мнение
            [ATTACH]233184[/ATTACH][ATTACH]233185[/ATTACH]Колеги помагаите да ли някои знае къде се продават от този модел джанти в България
            или извън България.

Никъде!Тези джанти са произведени от собственика на този сайт:http://www.trudesignwheel.net/ Продавал ги е за 140$ парчето и ги е дал на колега от американския форум на Г-то-за да ги кара на късата си Г-класа http://www.jeep-101.com/GK-RandD/ Няма ги в Европата.Но за 150$ парчето ,пътя и навлото ,съм сигурен ,че ще ти направи чудесни СТОМАНЕНИ джанти.
            B+

Коментар

15 цолови железарки някои има ли за продажба?

Коментар

Никъде!Тези джанти са произведени от собственика на този сайт:http://www.trudesignwheel.net/ Продавал ги е за 140$ парчето и ги е дал на колега от американския форум на Г-то-за да ги кара на късата си Г-класа http://www.jeep-101.com/GK-RandD/ Няма ги в Европата.Но за 150$ парчето ,пътя и навлото ,съм сигурен ,че ще ти направи чудесни СТОМАНЕНИ джанти.[/QUOTE]

Мерси за изчерпателния отговор ще търсим нещо друго.
                Никои да не се качва на камионите преди да са дошли ?

Коментар

Ако се загледаш в оригиналните железарки на Г-то ше видиш че има бая метал...поне 5мм са. Трее бай Стругар да ги направи на 8J и става окей...Замислям се!?!?

Коментар

" 15 цолови железарки някои има ли за продажба?"Аз имам с гуми за "пъркет" на 3-5мм граифер са 31 10.5 R 15.

Коментар

колко пара и телефон

Коментар

289лв. в Стара Загора са тел.0887931076

Коментар

Ето, Г-то най-после е с обърнати оригинални железни джанти (5.5Jх16) и гуми 235/85/16. ЕТ от 63 отива на 25мм. Място за вентил има. Като цяло, проблеми никакви. Освен тежестта на джантата - 16кг, ама тя си е толкова и преди интервенцията. Гумата е 26. Под чертата, 42кг.

При кантари, всичко е "на мамЕц" и нищо не опира никъде. Луфта е по 1-2мм в най-лошия случай, при граничните ситуации.

Това е и видимата разлика между двете гуми 31х10.5/15 GT Radial Adventuro износена на 50% и
                          235/85/16 Insa Turbo Special Trac на 100%. Последната ямерих с шублера - 820мм надута на 2 атмосфери свалена от колата на джанта 5.5.
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от The Bear; 29-12-10, 15:16.
                          Без блокажи си за никъде. :D
                          Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Цецо ти с тия гуми не трябва да напускаш камъните на Врачанския Балкан.
                            Последно редактирано от drukman; 02-01-11, 16:30.
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Съединител - долен, ляв педал.
                            Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                              Цецо ти с тия гуми не трябва да напускаш камъните на Врачанския Балкан.
                              Чакам да дойдеш да ме дръпнеш, че съм чувал, че все такива с тесни гуми си извличал от калта...
                              Без блокажи си за никъде. :D
                              Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Ако направя фланци от 5.130 на 5.112 стандарта за мерцедес кои модел джанти ще са наи подходящи ако има снимки наи добре

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X