ей, това хората са странна порода, за 5 -6000 лв биха си рискували живота само и само да има икономия, в какви се превърнахме, в стиснати застаряващи германци или в лумпени американци
жалко
твърдо против десните волани и твърдо за забраната за регистрирането им
Съжалявам, но не мога да разбера хората които си купуват коли с десен волан, освен потенцилния риск за ПТП/колкото и внимателен да си/ си е чиста излагация. Не разбирате ли, че е смешно, колкото е по-скъпа колата толкова по-смешно. Аз лично бих се чувствал по-голям гъзар в дачия с ляв волан отколкото в S-класа с десен. Моля купувайте си нормални коли и не превръщайте народа ни в карикатура./не искам да обидя никой с поста си, просто изказвам мнение/
А за колегите,които ненавиждат десния волан само да погледнат "черната" статистика и да кажат колко от катастрофите през изминалата година са станали по вина на автомобил с десен волан,както и колко от тях са станали по вина на автомобил с ляв волан!УСПЕХ!!!
Много EнтелЕгентно. А защо не се замислиш процентно колко автомобила са с ляв волан и колко с десен и тогава да сметнеш процента катастрофи?
Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Аз също съм твърдо против автомобилите с десен волан! И говоря от личен опит, след като тази зима ме забърса точно такъв и то на светофар, до като си чаках чинно зеленото, а дядката - англичанин с Дифендър и десен волан не можа да прецени завоя и пътните условия!
мен пък ме забърса девойка с ляв волан , която неможа да си прецени габаритите на Клиото пак докато си чаках на светофар.така че нее до ляв и десен волан , а до умения
И аз съм категорично против десния волан освен ако не си в Англия или Австралия.А за 320 освен че проблемни са автоматиците но и самите двигатели не са с голям ресурс редовен проблем е горенето на масло от вложки и сегменти,същият проблем го имат и ЦЛК-то с този двигател и ЕС-класата 320-W-220 това е от личен опит.По добрия вариант според мен е 420или 500при тях мощтността е достатъчна за купето пък и автомата е издържлив.За 270 ЦДИ и 230Бензин мога да кажа че за градско стават но за магистрала си е тормоз особенно с изпреварванията пък и 230 са само с ръчни кутии така че при тях и градското си е тормоз ,постоянно да превключваш а и разхода им градско с климатик отива към 17-18 литра бензин.270ЦДИ го има и с ръчна и с автоматична кутия и двигателя е горе долу добър но нашта нафта много бързо му прее....ва дюзите а и 163 му коня и то поумрели не му стигат за магистрала с чип и то качествен може да му се съживят малко конете до към 200 но трябва да го сложи някой който разбира защото иначе проблемите са много.Това е в общи линии,забравих да кажа че откъм ходова част са много издържливи стига да се карат предимно по асвалт.Успех в търсенето и ако е от Германия или Швейцария ще е най-добре според мен.
320 V 6 24 клапана излезе един изключително надежден двигател, както и масов. Много познати го ползват безаварийно доста километри. На Г-класата е просто като на мястото си. Даже има специално изпълнение с компресор за Г. Доста непретенциозен мотор. Високо качество и дълговечност. Автомата на мл-а с този мотор е неубиваем. За по-точно дай номер. С ръчка не съм срещал.
...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар