Доколкото ми е известно все още не може. Няма такава! Но мога да ти предложа интерфейс които да ти вкара аудио/видео сигнал в системата и да си гледаш ДВД на екрана Или да си слушаш МР3-ки
Доколкото ми е известно все още не може. Няма такава! Но мога да ти предложа интерфейс които да ти вкара аудио/видео сигнал в системата и да си гледаш ДВД на екрана Или да си слушаш МР3-ки
Това ми се струва привлекателна оферта .Може ли малко повече инфо за този интерфеис,и най важното какво ще ми струва това удоволствие.Ако искаш и ти е по удобно ето ти майл.(garmina (maimunka)abv.bg)
Доколкото аз имам инфо от Балкан стар най новата S klasa е с диск в който България я има(но колко от нея ???)...и дали ще се чете тоя диск от твоята навигация...това незнам ! И аз търся диск за оргинална навигация за Мерцедес и ако намера нещо ще пиша...
Доколкото аз имам инфо от Балкан стар най новата S klasa е с диск в който България я има(но колко от нея ???)...и дали ще се чете тоя диск от твоята навигация...това незнам ! И аз търся диск за оргинална навигация за Мерцедес и ако намера нещо ще пиша...
Имам диск с навигация ама за германия.Там ми го дадоха от автокъщата дето взех колата.А за офертата още си мисля.Ако се реша ще ти се обадя.
Имам подробен диск на цяла ЕВРОПА...до Австрия обачв и след това в посока към нас е бяло поле....казаха ми тая вечер че копие от него също се чете от навигацията...утре ще пробвам ! Но аз съм двд навигация не сиди !!! Ако се окаже че става ще изнамеря диска от най новата S за която се твърди че има карта на БГ и ще го копна...тя също е с двд навигация !
Ако и ти си с ДВД навигация ще ти копирам диск и за теб...
а имало някакъв пич ...проучвам го за сега...които продавал и дискове само за БГ ...науча ли повече ще пиша !
S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:
Имам подробен диск на цяла ЕВРОПА...до Австрия обачв и след това в посока към нас е бяло поле....казаха ми тая вечер че копие от него също се чете от навигацията...утре ще пробвам ! Но аз съм двд навигация не сиди !!! Ако се окаже че става ще изнамеря диска от най новата S за която се твърди че има карта на БГ и ще го копна...тя също е с двд навигация !
Ако и ти си с ДВД навигация ще ти копирам диск и за теб...
а имало някакъв пич ...проучвам го за сега...които продавал и дискове само за БГ ...науча ли повече ще пиша !
За сажаление съм с ЦД ,но ако сложа ДВД дали ще стане???
Ами да ти кажа под въпрос е....не се знае сигнала за връзка с твоята навигация какъв трябва да е...питай в Балканстар...Краси Драганов...той ще те светне!
S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:
ти хубаво си намерил в арената,ама дали ние ще намерим изобщо арената след днешния ден.
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Ами работи за сега. Дори в момента тегля нещо от там
А въпросната карта я има и на piratebay и е версия 7
Така че поне на собсвтениците на Мерцедеси с вградена навигация - честито
Имаме 2 служебни S класи(на босовете купени от балкан стар преди около 6 месеца няма я България в навигацията им може по късно да са я добавили, но от септември 2006 я няма
Коментар