До: Разглобяване на сфера
Ето и снимки на детайлите на карето. На сериозна мисъл съм, дали да не купувам нови... Вашето мнение?
Ето и снимки на детайлите на карето. На сериозна мисъл съм, дали да не купувам нови... Вашето мнение?
...
, а на колегата ihristov каза, да му плесна един шамар
, щото аз цитирах неговите цени 60 и 80 лева (сега като гледам, цените са били 60 и 100, ама карай
). За 2-3 часа станаха, ма аз пак нали ме гложде да видя аджеба как ги правят и му викам накрая пак (откак бях платил и се бяха "поизгладили" отношенията): "Абе вие как ги шлайфате бе, на машина ли нещо, или на ръка ги догаждате"? Като чу последното, тоя вдигна ръце и вика: "Ела да видиш!" Айде видях там две машинки, една ми се видя малко самоделна, ама другата си беше ербап. Айде, успокоих се, че все пак на машина ги "дялкат". Като попитах обаче на коя шлайфат сепаратора, пак ми рече че тва вече е тайна 
!!!...а я кажи касетата на дифа може ли да се свали без да се свалят полуоските и може ли снимки на зъбците (на блоажа), та кто свалям мойте евентуално да направия сравнение дали са зле...?
!!!...а я кажи касетата на дифа може ли да се свали без да се свалят полуоските и може ли снимки на зъбците (на блоажа), та кто свалям мойте евентуално да направия сравнение дали са зле...?
Дърпам ги и на лягане и на ставане 

Ама то тая касета се сваляла много лесно - отвиваш 4 болта и ти е в ръцете - само щангата пречи малко та излиза "на мамЕц"
...В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар