Здравейте, точно това търся - ААМ за ML #163 545 06 32, 05 3710 20, HW 9734, SW 9734.
Колко струва и как мога да го купя?
Някои от последните цифри за цифри вьрзани за ВИН номера или Номера на рамата на колата.Цифрата която почва с 163 ти е модела на тая макина и става като го гледам от шестаци и осмаци,тьрси по моргите и после в дильра.Но и гаранция,че няма да го уцапат няма.
Пускай обява ТЬРСИ или рови за форуми на Мерцедес,ще намериш поне 3,в 2 от тях не споменавай,че сьм ти писал и ред,в третия ще ти влязат в положението.Ти си.
Аз също имам проблем с паленето, но моя е 270ЦДИ. За първи път не искаше да ми пали някъде в началото на ноември. Тогава мислех, че е заради свещите, но с много въртене успях да го запаля. Смених четирите свещи, а петтата не успях, защото е счупена вътре. Нямах никакви проблеми за повече от един месец след смяната, но забелязах, че сутрин като палех всеки път почти ще изгасне в първия момент, но след 5-10 секунди се нормализира. Преди десетина дни когато бяха големите студове -16 градуса и не можах да запаля. Запали и след 3-4 секудни изгасна и дотам. Мъчих я следващите няколко дни, но все не палеше и дори изтощих акумулатора. Мислех, че нафтата е замръзнала, защото много хора се оплакваха от това. Като се стопли времето пак я мъчех и пак не искаше. Накрая взех една кофа вряла вода и полях по двигателя и маркучите. На второто завъртане си запали и вси4ко нормално. От тогава мина повече от една седмица и всяка сутрин си палеше и нема проблеми. Миналия ден сутринта като запалих (не беше студено времето) и пак същата работа запали и след 3-4 секунди изгасна и дотам. Всеедно няма гориво. Пак я мъчех, поливах с вряла вода, но не пали и не пали. Въпроса ми е какво може да бъде. Казаха ми два възможни варианта. Влиза въздух през маркучите за "обратната" нафта или там от някакви уплътнения. Другия вариант дюзите, но ми казаха, че ако са дюзите няма изобщо да пали. А тя първия път запалва и след 3-4 секунди изгасва и дотам. Казвам първия път като направи този проблем след това вече не дава никакъв признак на живот. Също ми казаха че ако са дюзите на скорост би трябвало да запали без проблем само, че е автоматик и за съжаление този вариант отпада
Дайте идеи, какво друго може да е
имаш 5 гумени ринга / ако не се льжа толкова бяха / на горивната система,влизат под маркучите на горивопровода.Отиди в Балкана,никакви пари не са,купи ги и намери някой да ти смени и тях и счупената свещ и не го поливай с вода тоя мотор.
Благодаря за бързия отговор. Забравих да спомена, че последния път като не палеше, след като запали му сипах 15 литра Алпин от ОМВ и нафтата в резервоара стана около 55 литра и тогава му сипах 910мл. газ за горене. В момента имам около 20 литра от тази нафта в резервоара. Казаха ми, че ако газта е в повече и тя може да създаде проблем, но едва ли.
На ЦДИто не му сипвай нищо в нафтата,по-добре му инсталирай един допьлнителен филтьр за горивото и след какво има в него,ако сьбере вода го точи,но не си прави експперименти с друго гориво освен добра нафта на тоя мотор.Лично мнение
Проблем с топло палене имаш ли?Ако я загасиш да речем за около 2-3 часа как пали след това?
Коментар