Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с паленето помощ, активен модул

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с паленето помощ, активен модул

Някой знае ли каде има МЛ за части трябва ми да е до 2000г. и да е 2.3бензин.Умрял ми е някакъв модул и няма плени

До: проблем с паленето помощ, активен модул

Първоначално публикуван от pacoo78 Преглед на мнение
    Някой знае ли каде има МЛ за части трябва ми да е до 2000г. и да е 2.3бензин.Умрял ми е някакъв модул и няма плени
    За каква марка автомобил става дума?Може би за Мерцедес ти трябва ECU за запалването?
    Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
    АСК Ален Мак

Коментар

Кажи какво ти трябва
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

За мерцедес МЛ 230 до 2000год.трябва ми активен модул електро оборудване намира се под скарата с бушоните и релетата.Има две букси големи две малки и една антенка,номерат му е -1635450632

Коментар

За какво служи,кое не работи?
          Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
          АСК Ален Мак

Коментар

Джипат е седял осем месеца и сега неможе да си познае ключа закарах го в сервиз да го убучат и от там ми казаха че този модул е умрял,а той както казах има и антенка каде приема сигнала от клуча за отключване и заключване и има връзка с имубилайзера.

Коментар

След средата на 97 / ако помня правилно / ключовете се програмират само с диагностична апаратура.Сьщата тая електроника трябва да е извадила кода на тоя модул и това е което ни трябва.И много ме сьмнява да е пукнал така лесно,те не умират просто така.

Задрьж така малко да проверя на едно място
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Ми незнам момчетата уш разбират казаха да намеря тоя модул и те изтриват всичко от него и го програмират като чисто нов а моят бил напълно умрял,казаха ми че често болидували от това мл те като седят без акомолатор повече времи и си губят паметта,но при мен направо е заминал този модул и няма никаква вразка с него ,а чрез него се запознава ключа с имобилайзера

Коментар

Тоя модул е като на 320 и 430 моторите,има максумим бройки ключове които може да регистрира,после е за смяна.До една година бройката е над 20,след това беше 8 или 10 или нещо такова.Да умира обаче е така как си седят не сьм чул.На едните модели е вьрзан за един голям комп и струва / седни моля ти се / около 3700$,на другите бил отделно.Това сочи разузнаването.

Ще питам един пич,има малко коли за разфасоване,ще му копна темата и дано си кьсметлия.Ако не е от тоя модул обаче дали печелиш ИЗВИНЯВАЙ от сервиза в който си бил?
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Аз намерих такъв модул от 320 но несъм сигорен дали ще стани за 230,а този модул седи сам под скарата с релетата.Но бая телефони позванях и навсякаде беше продаден явно им е болка.Благодаря ти за вниманието дано излези нещо накрая че вече си мисля че никога няма да го поткарам тоя сандък дано има твоя човек

Коментар

Ако се водим по информация която вади Гугьла са сьвместими,кликни си само номера и виж какво излиза.Ако трябва да си на 100% сигурен просто намери някой магазин или отиди в дильра и да засекат по номер дали става от 320 на 230 модела.Гугьлчо казва,че става,но ако се налага ще отварям дебелите книги.

Номер на тоя от 320 имаш ли?Година на колата от която е взет?Година на твоята?Или ВИН номера?

Тия от сервиза как може да изтрият всичко от него?Той сьбира определен брой регистрирани ключове после е за смяна,не се трие нищо...............пак са уцапали кьлките ако ме питаш мен,някой е кликнал дето не трябва.

Продьлжавам а ровя,модула каква марка е,дай да се закача за нещо.Всичко което пише по него.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

SKU # : 4007513 Year : 1999 Make : MERCEDES BENZ TRUCK Model : ML-CLASS Part Details : CHASSIS BRAIN BOX 163 TYPE, BODY CONT (BCM), (L SIDE DASH), (ML320 AND ML430), ID # 1635450632

1999 MERCEDES BENZ TRUCK ML-CLASS Chassis Brain Box 163 Type, Body Cont (BCM), (L side dash), (ML320 and ML430), ID # 1635450632

Това ли е?
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Ми не е при мен в сервиза е утре ще го взема даже ще го снимам и ще го кача но номерат е този който си качил благодаря ти и аз си мисля че ще стани от 3.2.Като се ровиш дали него намери на снимка някаде да я качиш

Коментар

Това е май превода=/мултифункционалния контролния модул 1 към двигателя функции залив ел.табло реле интериор лампи екстериор чистачките на предното стъкло AC напорни централно заключване Electrik прозорец показатели алармена система топъл покрив имобилайзер места 11/99/

Коментар

Ми не,снимки няма,но ти си го знаеш какво е.Номера е важен,по него поне излиза,но виж и ги хвани тия от Балкана примерно да ти кажат дали са сьвместими или не.И не го носи при сьщите майстори ако ме питаш мен.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X