Търся стопове на Г-класа по новите след 90г.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
г -стопове
Свий
X
-
До: г -стопове
И аз от старите търся!Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеАз търся от старите. Може само стъкла. И двета са ми счупени.
Коментар
-
Вижте това дали ще ви свърши работа:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...161&f1=details
... момчето е от Асеновград и може да ги изпрати с куриер. Бях ги уговорил за 100лв комплект с мигачите, но после се оказа , че стоповете са без основи и се отказах, защото моите са от старите...., да му се невиди...I want out !!!
Коментар
-
Супер,ако ги намериш ги вземам само измисли цена
sigpic
Land rover lightweight-series 3
Range Rover V8
Range Rover Classic Vouge SE V8
Mercedes G280
ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!
Коментар
-
-
Направо давай да се разбираме нещо!Първоначално публикуван от kdb Преглед на мнениеНамерих ги , но по късно ще пусна снимки , че сега нямам много време.sigpic
Land rover lightweight-series 3
Range Rover V8
Range Rover Classic Vouge SE V8
Mercedes G280
ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!
Коментар
-
Пробвах да ти пратя ЛС , но незнайно защо нямам тази функция.Първоначално публикуван от ivan kerchev Преглед на мнениеНаправо давай да се разбираме нещо!
Виж ги все пак на снимките , имат забележки по рамките на стъклата, но с една гумена лента може да се реши проблема.Едната кутия е старата и е леко отчупена в единия край, а другата заедно с двете пластини с фасонките за кружките са чисто нови. Всъщност на моето Ге съм монтирал новите стъкла с една стара и една нова кутии , пластините с фасонките са също старите.Гумените уплатнения са в добро състояние .

Имам и оранжеви стъкла за предни мигачи които не ми трябват.
Коментар
-
Не можеш да пращаш ЛС защото само четеш. След 15 или 20 поста ще почнеш да можеш. Такива са правилата за всички.Първоначално публикуван от kdb Преглед на мнениеПробвах да ти пратя ЛС , но незнайно защо нямам тази функция.....
Давай цена за всичко. Ако си ги обещал на Иван да казва какво взима. Каквото остане е за мене. Ако не, взимам всичко.
Напиши от къде си. Най добре в профила. Не боли. Само помага. Ако не ти се пуска тел. клипни ми. Ще ти се обадя.
ПП.
Става ако са оригинал Мерцедес.Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнениеСтъкла за старите стопове има в Реал Ковачев...70лв едното

Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо
Silverado 1.3 i
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар