Обява

Свий
Няма добавени обяви.

г -стопове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: г -стопове

Колага моят номер е 0888668333 Иван Керчев,звънни или дай тел.и аз ще ти звънна за да се разберем
    sigpic
    Land rover lightweight-series 3
    Range Rover V8
    Range Rover Classic Vouge SE V8
    Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение

Напиши от къде си. Най добре в профила. Не боли. Само помага. Ако не ти се пуска тел. клипни ми. Ще ти се обадя.
      Привет , телефона ми е 0899 879 333

Коментар

Някой има ли идея от къде могат да се купят само стъклата за предните мигачи - бели? дори с поръчка?

Коментар

Да, ама скъпо.
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Към 30лв. бройката бяха белите стъкла за мигачи ако не се лъжа, поне аз моите на толкова ги бях купил

Коментар

Първоначално публикуван от kdb Преглед на мнение
              Към 30лв. бройката бяха белите стъкла за мигачи ако не се лъжа, поне аз моите на толкова ги бях купил
              Би ли споделил от къде?

Коментар

От Бургас . Има тука един магазин , ако искаш мога да видя дали са докарали пак. На снимките които съм качил с оранжевите мигачи , под тях има едни кутии , това са кутиите от белите стъкла , на тях се вижда ясно цената 29.82лв. Но това е цена отпреди няколко години.

Коментар

Провери, ако е възможно. А стоповете продават ли се още? И в крайна сметка с основите ли са, на снимките се виждат основи. Тел. ми е 0887797388 - Иван

Коментар

Проверих ,днес , но много съмнителна работа. Нямаха в момента и ги питах дали скоро ще докарват , нямало , само с поръчка . Питах кви пари са и за колко време идват.... ония звъна тук там ...и ми каза цена - 17лв./бр . бели мигачи и до утре щели да дойдат. Най вероятно са крадени или ше ги откраднат. За това по добре да не ти поръчвам че да не вземат да изчезнат на моето Г мигачите тая нощ.
                    Иначе аз моите ги купих оригинални с кутиите от там , преди няколко год. ...но явно кризата си казва думата навсякъде.
                    По въпроса със стоповете почвам да се разобеждавам да ги продавам , май като резервни ше ги държа ... снощи някой мизерник ми открадна стъклото на дясното странично огледало ..и тъй като гледам може и белия пакет стъкла да ми свият , така че по добре да си оставя оригиналните за резервни.

П.П. Ходих да видя колко струва откраднатото стъкло от огледалото.
                    Човека дето ми прави справката само ми каза " хвани се някъде по добре да не се удариш като паднеш" ...хванах се за бюрото му
                    Цена - 290лв.
                    ....паднах заедно с бюрото

Някой има ли идея как да си реша проблема със страничното стъкло , дали ги правят някъде. За 463-ка е и е с подгрев.

Коментар

Прават ги като изрежат от турско огледало от бус за 10 лв. Ама спира да е отопляемо, антирефлексно,тонирано и каквото и да било още...

Коментар

А по въпроса за мигачите - цената от 17 лева е реална напълно, но може да са турски. Ако искате да поръчаме колективно...и аз искам.

Коментар

И аз ще се наредя на опошката. +1

Коментар

Не мисля,че в Турция правят части за Г класа,има само оригинални стопове и мигачи.Ако искате мога да ви дам тел. на човек,който има и само стъклата за мигачите,/бели/и стопове.

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                              Не мисля,че в Турция правят части за Г класа,има само оригинални стопове и мигачи.Ако искате мога да ви дам тел. на човек,който има и само стъклата за мигачите,/бели/и стопове.
                              За съжаление си прав Асене...тамън агента ми се връща от Турция, мигачи ми беше взел бели за 60лв единия, преди около 4месеца, ама стопове нема...има де за 70лв стъклото.

Коментар

Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнение
                                А по въпроса за мигачите - цената от 17 лева е реална напълно, но може да са турски. Ако искате да поръчаме колективно...и аз искам.
                                +1 за мигачи
                                sigpic
                                Land rover lightweight-series 3
                                Range Rover V8
                                Range Rover Classic Vouge SE V8
                                Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X