Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипа се вдигна, а предницата избяга в ляво... !?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от go go go
    няма и да видиш, защото няма

поне аз не съм чувал за серийно произвеждана такава щанга за Г класа. вероятно ORC имат нещо но това са отделни бройки за специални коли.
    дългата оригинална щанга /скъпа е/ и не го мисли повече
    Е като няма каква е тази оригинална щанга? Регулируема ли е ? Колко пари струва? Къде се продава... Ако отзад видимо не виждам разлика и там ли трябва да я сменям?

Коментар

виж аз не се занимавам с Г класи, никога не съм имал такава кола, казвам ти само това което съм чул от колегите, зада имаш някаква идея. не случайно само няколко човека тунинговат окачвания на Г в българия. иди при някой от тях и ще те оправят.
      drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
        виж аз не се занимавам с Г класи, никога не съм имал такава кола, казвам ти само това което съм чул от колегите, зада имаш някаква идея. не случайно само няколко човека тунинговат окачвания на Г в българия. иди при някой от тях и ще те оправят.
        Кой е човека във Варна?

Коментар

варна е много интересно място, там правят само нисани, по непонятна за мен причина. пламен тенев скоро си купи Г и то едно много слециално Г т.нар. лодка питай него, но доколкото знам десо му я прави, а това е в софия
          drive alive

Коментар

Трябва да си пълен идиот ако за 4мм по дълги щанги дадеш 1000лв.
            Говоря за конкретния случаи. 2"лифт. На лов.

Коментар

стига приказки от хора които не карат Г-класа!!!!!
              колега
              вземи званни в София на Десо на тел. 0887 514224
              за твоя проблем с окачването
              Иван-доктора

Коментар

говорил сум с него за това смятам че проблема сте ти бъде решен

Коментар

дамммм, трябва си майстор
                  drive alive

Коментар

Вярно е ама на мен не ми се ходи чак до София с този джип, то ще е цяло приключение .. + тези вибрации и шумове които бог знае от какво са (още не съм остановил)

А какво мислите ако вместо удълженя щанга се направи удължение на местото където се закрепя ?

П.С. XJ , какъв Доктор? Да не би да се познаваме?

Коментар

Първоначално публикуван от kernel

А какво мислите ако вместо удълженя щанга се направи удължение на местото където се закрепя ?
                      айде сега се върни и прочети началото на темата. разгледай и снимките. както вече ти казах вариантите са 2 - удължена/ регулируема щанга ИЛИ променено закрепване към моста
                      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Прочетох го твоя коментар още тогава но нищо не схванах от 2-рата снимка.

Също не схванах това удължаване с 4мм .. за милиметри ли говорим наистина защото когато погледна отзад и в ляво виждам предната гума с около 2-3см ако не и повече да стърчи ..

И ако евентуално след някой друг месец пружините слегнат още.. тогава какво правим, намаляме удължението ли?!?

Коментар

Колко см е лифта и какви са пружините.
                          Развии по един болт от двете щанги Разклати колата за да си доидат мостовете по средата и премери с колко са по къси щангите. Колата трябва да е на равно място.

Коментар

kernel от всичките мнения дори и накрая да разбереш какво трябва да ти се направи по окачването не знам дали изпълнението ще бъде добро. За това съвета ми беше да се обърнеш към Десо който е един от малкото хора в България които се занимават с тунинг на Г-класи.
                            но щом не можеш да доидеш до София тогава не знам кои във Варна би ти помогнал?

(това за доктора ти го писах защото Десо така ме знае )
                            П.С. моита Г-класа е лифтната , рмонтирл съм я от години при него и съм доволен!

Коментар

Първоначално публикуван от XJ
                              kernel от всичките мнения дори и накрая да разбереш какво трябва да ти се направи по окачването не знам дали изпълнението ще бъде добро. За това съвета ми беше да се обърнеш към Десо който е един от малкото хора в България които се занимават с тунинг на Г-класи.
                              но щом не можеш да доидеш до София тогава не знам кои във Варна би ти помогнал?

(това за доктора ти го писах защото Десо така ме знае )
                              П.С. моита Г-класа е лифтната , рмонтирл съм я от години при него и съм доволен!
                              Колко пари ти взе за удължаване на щангите .. или захвата на щангите .. ?

Коментар

Първоначално публикуван от kernel
                                Колко пари ти взе за удължаване на щангите .. или захвата на щангите .. ?
                                Относително понятие. За всяка кола различно..... Парата зависи от много неща... Аз съм влизам за по много неща наведнъж, но сигурно вече знаеш за Мерцедес Г цените не са никак ниски. След като си решил да тунинговаш окачване е желателно да го направиш както трябва, с това не бива да се правят компромиси.
                                По принцип ако не искаш джипката за състезания и оргинално без да я повдигаш (т.е. за лов и разходки ) си е достатъчно проходима .......все пак имаш заводски блокажи

Успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X