До: Слагане на турбина на Г 300ГД
aха ,не можех да си и помисля алуминиева тръба на този диаметър работеща под налягане без берт.
					aха ,не можех да си и помисля алуминиева тръба на този диаметър работеща под налягане без берт.

, ама е едно недоразумение. Аз даже не ги вкарвам в халето - закона изисква буквално: В продължение на една минута работа на празен ход да няма видимо пушене по дълго от 5 сек
, ама е едно недоразумение. Аз даже не ги вкарвам в халето - закона изисква буквално: В продължение на една минута работа на празен ход да няма видимо пушене по дълго от 5 сек  . Досега дизел не съм върнал
. Досега дизел не съм върнал  . Майтап.
. Майтап. 

! ...та аз, ако имах повече пари щях да си взема направо едно 463 с подобаващ мотор, или поне нямаше да купя икономичен дизел , а щях да взема бензинова ламя (за газ или метан не искам и да чуя!!!). Аз проекта така или иначе няма да го започна преди края на ловния сезон, така ,че има време да събера качествена и полезна информация ,...и моля колеги , придържайте се към по-реални предложения
! ...та аз, ако имах повече пари щях да си взема направо едно 463 с подобаващ мотор, или поне нямаше да купя икономичен дизел , а щях да взема бензинова ламя (за газ или метан не искам и да чуя!!!). Аз проекта така или иначе няма да го започна преди края на ловния сезон, така ,че има време да събера качествена и полезна информация ,...и моля колеги , придържайте се към по-реални предложения , ....иначе да се мечтае никак не е лошо, но нека бъдем реалисти...
, ....иначе да се мечтае никак не е лошо, но нека бъдем реалисти... !!!
!!!

! ....иначе да се мечтае никак не е лошо, но нека бъдем реалисти...
! ....иначе да се мечтае никак не е лошо, но нека бъдем реалисти... !!!
!!!
 си пускаш газта и.................колко струва цялия фифел.
 си пускаш газта и.................колко струва цялия фифел. 

Как бе,има още живи и у ония форум,Жорето е там,той неговата нали я турби много успешно с години вече.Мога да ти пусна един развиващ се форум обаче
Как бе,има още живи и у ония форум,Жорето е там,той неговата нали я турби много успешно с години вече.Мога да ти пусна един развиващ се форум обаче 

от клипа в началото.
 от клипа в началото.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар