А идея за транспорт от щатите имаш ли.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тунинг Mercedes 290GD
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Първоначално публикуван от kinexА идея за транспорт от щатите имаш ли.. лебедките ми излизат по 60-70 доставката на парче, и то дето съм на един... абе на една ръка разстояние. окачването и гумите ме одрусаха 187. та се наложи да разработвам нов канал...
Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Първоначално публикуван от kernelКой предлага амортисьори на Trailmaster и каква им е цената? Става въпрос за 290GD-то естествно.. 94-та година е по принцип.
GSM 0878 446590
Коментар
-
Първоначално публикуван от YaroПървоначално публикуван от kernelКой предлага амортисьори на Trailmaster и каква им е цената? Става въпрос за 290GD-то естествно.. 94-та година е по принцип.
GSM 0878 446590
Коментар
-
Първоначално публикуван от kernelТези на Trailmaster са уж +40мм ..
Имайки предвид инвестицията по закупуване на едно тунигово окачване - най-добрият подход за мен е да поговорите или най-добре покарате джипката на колега, който вече се е сдобил с и монтирал такова..
В този ред на мисли - един прост пример: в петък изкарах новата си джипка (ТЛК80) на кратка разходка. Бяхме заедно с Алекс Марков -- със неговата ТЛК80 и 2 инча от TJM. Минах през разни места и с двата и си направих моите изводи..
Коментар
-
До: Тунинг Mercedes 290GD
Първоначално публикуван от Ivan Todorov Преглед на мнениеТова са снимките на Г-то от преди няколко месеца когато го изкарах от бокса. Направил съм и доста други промени, но нямам актуални снимки .. но пък и темата е ретроsigpic УАЗ-452
Коментар
-
До: Тунинг Mercedes 290GD
Първоначално публикуван от Ivan Todorov Преглед на мнениеТова са снимките на Г-то от преди няколко месеца когато го изкарах от бокса.Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар