Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Г300Е

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мнение за Г300Е

Със сигурност 300ТД е по-добрия избор, но е интересно колко от колегите писали в темата са имали 350ТД, защото мойте лични наблюдения показват друго. А именно, че при съвестна потдръжка и редовна смяна на консумативите с качествени такива не би трябвало да имаш никакви проблеми с двигателя.

Коментар

Аз сьм нямал, и няма да имам.Ако говорим от собствен опит АЗ ще си мьлча.Ако говорим като цяло как е като мотор 350 модела.............сьвсем на кратко го има писано в цитираната тема в началото на тая.

Конструктивно модела има проблем в главата,каквото и както да му го сменяш................няма да продьлжавам.Стискай палци да не разбереш от опит.

Има писано по темата,няма смисьл да я обрьщаме тая в КОЛКО Е КОФТИ 350,ако искаш обаче по-подробно какво и защо пусни една нова тема и да видим кой от какво си е патил и защо му се носи славата на тоя мотор.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Нещо не сте ме разбрали правилно. Човека пита 300Е или 350ТД и аз му споделям, че не съм имал проблеми с двигателя. Нито твърдя, че е най-добрия двигател, нито че Ге е най-добрия джип, още по-малко пък мисля да пускам нова тема за нещо, за което вече е писано много. Пожелавам на колегата, пуснал темата да си намери здрава и запазена кола, която да покрива изискванията му.

Коментар

Аз му пожелавам ако реши да е 350 да попадне на кьсата серия без проблеми и да я кара по 650 000 километра както сьм виждал да я карат и да има толкова проблеми с нея колкото и ти.Шанса е мальк обаче.

Кьсмет с тоя мотор ти желая и не се заяждам или бьзикам.Ако си кьсметлия ще вьрви без проблеми с години и няма смисьл да се продава,няма да му вземеш парите.Ако почне да тропа,да пуши и гори масло.............тьрси проблема в двата цилиндьра по-близките кьм купето.

Кьсмет пич
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Все още дерзая. Ако има нещо ново ще ви уведомя.
            Опит е името, с което много хора наричат грешките си.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X