Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Г300Е

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за Г300Е

Колеги моля споделете мнение за Г300Е 170к.с. автомат., или 350ТД 136к.с.
    Наскоро си продадох 300ГД-то защото ми малееше като мощност.
    Също така не мисля да се състезавам, но горски разходки - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
    Благодаря ви предварително.
    Опит е името, с което много хора наричат грешките си.

До: Мнение за Г300Е

Първоначално публикуван от rado69 Преглед на мнение
    Колеги моля споделете мнение за Г300Е 170к.с. автомат., или 350ТД 136к.с.
    Наскоро си продадох 300ГД-то защото ми малееше като мощност.
    Също така не мисля да се състезавам, но горски разходки - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
    Благодаря ви предварително.

Пьрвия мотор е прост и ЯК с голям разход и това е меко казано,ОГРОМЕН е по-точно ако смятаме колко вьрви и колко коня е.Харчи като осмак,а не вьрви толкова с 2 думи.
    Втория мотор е ПРОВАЛА на Мерцедес,ако има мотор с кофти репутация това е точно този,прякор КРИВЯЩИЯ БУТАЛА.

Една темичка

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&highlight=350

350 няма нищо общо с 300,само дето и двата горят нафта.

Ако тьрсиш по-мощен и лек мотор виж как са мненията за Г320 с мотор М104 и 210 коня редови шестак.Харчи по-малко от М103,а разликата е 40 коня,но пьк е по-капризен от стария шестак.
    След това са добрите осмаци 117 мотор ако не те бьрка разхода.Ако не те интересува и колко харчи М103 си е добьр,евтин,прост и надежден мотор дьржащ на издевателства.

Г класа нямам,може и да не сьм прав,но поне горните мотори сьм ги виждал
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Хайде колеги давайте мнения, че времето минава и ще направя някаква глупост и после попората ... ама гореща.

Коментар

Асен ти е написал за тия два мотора точно с малко думи.
        460 или е бензин и харчи много или е дизел и е слаб.
        463 е доста по скъп. Можеш да избираш. 270 е добър мотор и не троши скорости, примерно. 3.0ТДИ 177коня също е добър. Тия са с повече електроника, ама мисля, че може да се скрие от водата.
        Всичко е въпрос на пари. Пиши колко ти се дават.
        Аз имам 460 250ГД 2,5л 84коня и понеже ми малее мотора си купих една англичанка за 3500лв Ц250ТДИ 150 коня. Сега ще сменям.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Пак аз

М103 го имам под формата на 300Е 1988,як мотор и има писано за него из форума.Харчи мааалко повече от на жената осмака и вьрви мнооого по-малко от моите шестаци.Дросел с главата е 1100$,дьржи на издевателства.Ако имаш пари да го храниш си заслужава като мотор,като модел и година на Г друг да казва.
          350 ...........нямам думи,то няма какво много да се говори за тоя мотор.

Друго им кажи,какви други си загледал,че от тия двата само бензина става.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Ми те хората си казаха - ако няма други варианти взимай 300ГЕ, щото от 350ТД ще ти побелее косата. Аз имам 1994 300 ГЕ и освен от харчлъка (17/100 градско) от друго не мога да се оплача.
            Пък в крайна сметка взимай квото ти е на сърце, ако сбъркаш - тогава ще му мислиш.
            Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
            http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
            http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
              ... 1994 300 ГЕ и освен от харчлъка (17/100 градско) от друго не мога да се оплача....
              Градско???? В кой град това бе?? В София 17/100 харчат малолитражните дизели ако попаднат в трафика. Брат ми започна да мери градското на час, не на километър. Я кажи извънградско при 90-100км/ч колко ти харчи.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                Я кажи извънградско при 90-100км/ч колко ти харчи.

Фьрлям един боб и се опитвам да позная - 15 литра с около 100км/ч.

17 ако харчи градско е кукла,дават им около 18 литра при заводски показатели,но от градско до градско разлика голяма.Аз сьщо давам по-ниски данни от заводските в доста случаи.
                Толкова харчи тоя мотор наврян и в лека кола на градско,селското харчи по-малко,че има някаква форма колата,не е с аеродинамиката на тухла четворка.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Асене, Брато е професионален шофьор. Като ти казва, че в София градското е на час, верно е. Не постоянно естествено.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Градско???? В кой град това бе?
                    Отава. И айде за твое успокоение - между 17 и 18/100.
                    Я кажи извънградско при 90-100км/ч колко ти харчи.
                    14-15
                    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
                      Отава. И айде за твое успокоение - между 17 и 18/100. 14-15
                      Асен позна от раз. Това трябва да е един много спокоен град. Завиждам ти.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Асене, Брато е професионален шофьор. Като ти казва, че в София градското е на час, верно е. Не постоянно естествено.
                        А вярвам ти аз,така спорихме с един колко му харчела колата и той вика 35 на 100...........айся фифели,аз да не сьм правен у дупе.Питам го кьде е,а той вика Ню Йорк.Е там вече е на моточас,няма нищо общо с градското при мен дето е 2-3 ленти поне и макс 5 коли на светофара.

А за разхода беше лесно - за да дава заводски показатели на градско и на селското е с тях,няма как да харчи повече.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Благодаря ви много за мненията. Като че ли ще поразмисля и ще се ориентирам към 300ТД 177к.с. щото много съм свикнал с дизелите.

Коментар

Първоначално публикуван от rado69 Преглед на мнение
                            Благодаря ви много за мненията. Като че ли ще поразмисля и ще се ориентирам към 300ТД 177к.с. щото много съм свикнал с дизелите.
                            300 Турбодизел е само 463 от 96 до 2000год. Това решение си е супер ама скъпичко. Ако намериш нещо читаво свиркай.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Добро решение и според мен.Голям дизел без да е 350 модела.Имат един осмак с 2 турбни,400 ЦДИ май му беше модела,пак различни пари от нормалните.Стой далеч и от него.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X