Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2 въпроса за познавачи на Г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 2 въпроса за познавачи на Г

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Пиши от къде си, по-лесно ще стане насочването към майстора. Най-добре в профила. Не боли.
    ...от София съм, удобно ли е да те обезпокоя по телефона...?
    I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
      ...от София съм, удобно ли е да те обезпокоя по телефона...?
      По всяко време.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Колега, би ли ми казал къде се намира този възвратен клапан?
        В почти всеки магазин за авточасти.Струва 7,лв

Коментар

Първоначално публикуван от nasko76 Преглед на мнение
          В почти всеки магазин за авточасти.Струва 7,лв
          имах предвид къде на помпата се намира или монтира, ако го няма...
          I want out !!!

Коментар

Монтира се преди помпата,така в помпата има постояно гориво

Коментар

Колеги, въпросът е решен, благодаря на всички за съветите! Оказа се че са уплътнения или семеринги, незнам точно как се наричат , защото майстора отсъствашекогато ми върнаха колата, на ръчната помпа/ или инжектор/. Правя опити цяла седмица под най различни наклони и за сега нещата са ОК!
              I want out !!!

Коментар

Колеги, въпросът е решен, благодаря на всички за съветите! Оказа се че са уплътнения или семеринги, незнам точно как се наричат , защото майстора отсъствашекогато ми върнаха колата, на ръчната помпа/ или инжектор/. Правя опити цяла седмица под най различни наклони и за сега нещата са ОК!
                ... за съжаление проблрмът пак се появи, дори на баиари при подаване на много газ по-дълго за момент губи мощност, все едно , че не храни достатъчно с гориво...!
                I want out !!!

Коментар

Цедка в резервоара има ли това чудо???Все ми се струва,че от някьде тече тая кола и ти си пропуснал да го споменеш.Измий мотора с препарат,да няма мазно по него и карай.Като прикапе от някьде нафта пак си говорим.Някой гумен ринг те ебава,от там дьрпа вьздух.
                  Другото е това което Torque казва - виж си вьзвратния клапан.Пробвай и развий капачката на резервоара като я спираш за по-продьлжително време и виж после как ще запали.

Провери си датчика за температурата на антифриза,остарелите датчици обикновенно показват повече от реалното.Лазарен термометьр вьрши перфектна работа.Другото е чистене на резервоара вьтре и ВЬН,нова капачка,проверка на виското и антифриз в нормата.Преди смяната на термостата пак ли така грееше???Махни го тоя термостат преди да влезеш в гората и виж как е без него,няма да ти трябва при катерене на баири.

Някои от моите идват с оригинален термостат на 96 градуса,аз карам на 78 и 82 и не ми е проблем,ни харчи,ни работи студена,ни работи на богата смес,няма разлика в разхода.Това на коли всеки ден по магистралата,в гората ден без термостат можеш спокойно да изкараш.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

[QUOTE=BENZBOSS;806020].Лазарен термометьр вьрши перфектна работа.,нова капачка,проверка на виското и антифриз в нормата.Преди смяната на термостата пак ли така грееше???Махни го тоя термостат преди да влезеш в гората и виж как е без него,няма да ти трябва при катерене на баири.

Къде могат да ми направят измерване с лазерен термометър ?
                    Преди смяната на термостата правеше същото , само дето при потегляне на студен мотор по-бавно достигаше тези нива на загряване , но също толкова сигурно. Има лек ефект като отворя топлото на парното.
                    ...как да си проверя дали силикона на перката е ок?
                    ...ина4е досега не се е стигало до извърляне на антивриз, както и до намаляването му в системата.
                    I want out !!!

Коментар

....по отношение на загубата на мощност забравих да кажа , че като позагрее колата мотора започва да тресе и да клати целия джип при работа на място , както и падане на мощността на моменти , обикновено се чувства по-осезателно при загуба на инерция на баир.
                      I want out !!!

Коментар

Колега, сложи едно шише 1.5 литра на входящата нефта и виж има ли разлика.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Имам термометър като на картинката - ако ти върши работа - звънни и аз съм в София
                          Прикачени файлове

Коментар

Благодаря ти Веско, като стигна до там ще ти звънна!
                            По проблема за загубата на мощност да ви кажа какво стана: ...отидох при не безизвестният АГОП в АБДОВИЦА и му разказах за проблема, а той ми каза -"момче, не си за мене , виж си сондата и маркучите!". Отидох аз, запалих си джипа, който според мене работи прекрасно и обърнах да си тръгвам. Той обаче както си седеше скочи и ми даде знак да си отворя капака. Каза ,четрябва да ми регулира клапаните, защото нещо не му харесвало..., каза : -"това е проблема , утре ако искаш идвай, ако искаш не идвай!"
                            Аз обаче отидох, той си свърши работата и резултата беше осезаем, колата тръгна доста по-добре.
                            Проблема обаче с недостига на гориво на моменти продължава. Започвам да сменям маркучите от сондата напред и най накрая може да се окаже , че тези дето ми ремонтираха ръчната помпа с инжектора нищо да не са свършили , просто си взима въздух от някъде и това е!
                            I want out !!!

Коментар

Маркучите от резервоара до тръбите - сменени! ... въздух продължава да има..., май пак ще се ходи при майстор Агоп...
                              I want out !!!

Коментар

смених клапан4етата(2х6.70лв) на подка4ващата помпа и двете О-пръстенчета на болта , който държи горивниая фълтър- 1.20лв. и да ви кажа май това е бил основния проблем(имам предвид само О-пръстените)..., ...но ще видим де...
                                I want out !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X