Колеги,имам следната молба.Някой може ли да ми каже предавателните числа на скоростна кутия от стар Мерцедес -115.Кутията е чугунена,четворка.Имам желанието да опитам да я пригодя на един джип Газ-69 ,който в момента е с 3-скорости.Опитах се да намеря нещо във вашиа раздел на форума но намирам само на по-нови модели.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предавателни числа на едни скорости
Свий
X
-
До: Предавателни числа на едни скорости
http://et.mercedes-benz-clubs.com/me...orie:W114/W115
"Getriebe und Fahrleistungen..."
-
Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеАко,твойте не ти вършат работа,имам 2 бр.,мога да ти дам номерата да си ги провериш и тех.Едните са от Г класа,а другите от 123-ка.Евтини са.
Благодаря и поздрави.Барабар Петко с мъжете...
Коментар
-
Първоначално публикуван от niketo Преглед на мнениеКолега може ли да ми дадеш номер за модела на скоростите от Г-то и цена ако е възможно.
Благодаря и поздрави.
Коментар
-
Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнениеНомера утре,а цената е200 лв.Барабар Петко с мъжете...
Коментар
-
Колеги Моля за компетентни мнения.На снимките по долу е четворката която нямям идея да ли ще върши по добра работа при изкачването на чукарите.Петицата с която съм в момента ме разочарова.В голямият баир на 2ра умира.Знам че някои ще каже да ама кончетата са му малко, ама на ли затова се интересувам от тази четворка.Да ли ще компенсира?Преобърнах няколко пъти 4ск.кутиятя обаче няма и помен от табела даже не личи и да е имало такава, а съм я взимал от G в Германия.За това направих снимки на всички числа и букви които видях.Дано някои не ми се разсърди защото един път вече питах ,но колкото повече мнения получа по-доброто решение ще взема.
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар