Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предавателни числа на едни скорости

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предавателни числа на едни скорости

Колеги,имам следната молба.Някой може ли да ми каже предавателните числа на скоростна кутия от стар Мерцедес -115.Кутията е чугунена,четворка.Имам желанието да опитам да я пригодя на един джип Газ-69 ,който в момента е с 3-скорости.Опитах се да намеря нещо във вашиа раздел на форума но намирам само на по-нови модели.Благодаря предварително.

До: Предавателни числа на едни скорости

http://et.mercedes-benz-clubs.com/me...orie:W114/W115

"Getriebe und Fahrleistungen..."

Коментар

Благодаря,много на колегата за обстойната информациа.

Коментар

Ако,твойте не ти вършат работа,имам 2 бр.,мога да ти дам номерата да си ги провериш и тех.Едните са от Г класа,а другите от 123-ка.Евтини са.

Коментар

Благодаря колега,за сега съм събрал 3 бр.различни скорости,ако не постигна резултат с тях ще се въсползвам от предложението.

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
            Ако,твойте не ти вършат работа,имам 2 бр.,мога да ти дам номерата да си ги провериш и тех.Едните са от Г класа,а другите от 123-ка.Евтини са.
            Колега може ли да ми дадеш номер за модела на скоростите от Г-то и цена ако е възможно.

Благодаря и поздрави.
            Барабар Петко с мъжете...

Коментар

Първоначално публикуван от niketo Преглед на мнение
              Колега може ли да ми дадеш номер за модела на скоростите от Г-то и цена ако е възможно.

Благодаря и поздрави.
              Номера утре,а цената е200 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                Номера утре,а цената е200 лв.
                Сетили се за номера?
                Барабар Петко с мъжете...

Коментар

Имате ли за продаване някоя кутия с 5 скорости. Ама не съм проверил точно с какви преводни числа е моята.

Коментар

Колеги Моля за компетентни мнения.На снимките по долу е четворката която нямям идея да ли ще върши по добра работа при изкачването на чукарите.Петицата с която съм в момента ме разочарова.В голямият баир на 2ра умира.Знам че някои ще каже да ама кончетата са му малко, ама на ли затова се интересувам от тази четворка.Да ли ще компенсира?Преобърнах няколко пъти 4ск.кутиятя обаче няма и помен от табела даже не личи и да е имало такава, а съм я взимал от G в Германия.За това направих снимки на всички числа и букви които видях.Дано някои не ми се разсърди защото един път вече питах ,но колкото повече мнения получа по-доброто решение ще взема.
                    Прикачени файлове

Коментар

Това е единствената табелка която е останала. На предния диференциал табелката е останала в гората а задната се държеше на косъм та я смъкнах.Прилагам снимка що много числа ама де да знам кое ще потрябва:
                      Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X