Здравейте. Изключително съм благодарен на всички пишещи във форума тъй като ползвах Вашите съвети при покупката си - от 5 дни имам един Пух 280 ГЕ. Трябва да направя първоначално обслужване и от видимите неща има счупена задна пружина, луфт на предните лагери и виене при по-висока скорост - сигурно е от някой лагер. какво би трябвало да се преглед в началото тъй като автомобила очевидно не е бил каран някакво време (неизвестно клоко)?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Първоначално обслужване на Г класа
Свий
X
-
До: Първоначално обслужване на Г класа
Колега за окачването,ако искаш да ти излезне по евтино,разглабяй мостовете и сменяй всички лагери.Така с редовно гресиране и смяна масла,няма да пипаш около 10 г. в тях.Защото после ,другите части,като пиньон и корона са скъпи.
-
Благодаря за отговора. Във форума имаше доста широка дискусия за това дали трябва да има луфт на лагерите на предния мост и накрая се оказа че трябва да има. Има ли някъде в литературата подробно описание на ходовата част с допуски, чертежи и т.н.
Коментар
-
Колега, по лесно е да напишеш от къде си, да знае човек ктде да те прати. Не от Варна да ходиш в София.
Аз съшо си вадя хляба с механика но ще ида да ми регулират лагерите, хора дето са я правили тази работа.
Имам същите проблеми като тебе. Предишния собственик е ползвал G-то като лека кола. Блокажите не помръдваха. Излезе ми точно 14.50лв.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от rohas Преглед на мнениеБлагодаря. Мисля че му видях координаните във форума.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rohas Преглед на мнениеOK дай ги
Коментар
-
Благодаря ви колеги. Сега трябва да намеря време да закарам машината до сервизите. Повече от 10 години исках да си купя джипка и сега като я взех нямам време да я стегна като хората и да я карам. Луда работа.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар