Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първоначално обслужване на Г класа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално обслужване на Г класа

Здравейте. Изключително съм благодарен на всички пишещи във форума тъй като ползвах Вашите съвети при покупката си - от 5 дни имам един Пух 280 ГЕ. Трябва да направя първоначално обслужване и от видимите неща има счупена задна пружина, луфт на предните лагери и виене при по-висока скорост - сигурно е от някой лагер. какво би трябвало да се преглед в началото тъй като автомобила очевидно не е бил каран някакво време (неизвестно клоко)?

До: Първоначално обслужване на Г класа

Колега за окачването,ако искаш да ти излезне по евтино,разглабяй мостовете и сменяй всички лагери.Така с редовно гресиране и смяна масла,няма да пипаш около 10 г. в тях.Защото после ,другите части,като пиньон и корона са скъпи.

Коментар

Благодаря за отговора. Във форума имаше доста широка дискусия за това дали трябва да има луфт на лагерите на предния мост и накрая се оказа че трябва да има. Има ли някъде в литературата подробно описание на ходовата част с допуски, чертежи и т.н.

Коментар

Колега, по лесно е да напишеш от къде си, да знае човек ктде да те прати. Не от Варна да ходиш в София.
        Аз съшо си вадя хляба с механика но ще ида да ми регулират лагерите, хора дето са я правили тази работа.
        Имам същите проблеми като тебе. Предишния собственик е ползвал G-то като лека кола. Блокажите не помръдваха. Излезе ми точно 14.50лв.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

от София съм. Трябва някъде да се прегледа ходовата част, има някои вибрации и виене. Не искам да ги изпусна и после да ми излезе златно

Коментар

Десо в Бистрица

Коментар

Благодаря. Мисля че му видях координаните във форума.

Коментар

Първоначално публикуван от rohas Преглед на мнение
                Благодаря. Мисля че му видях координаните във форума.
                Може да отидеш и при Капри от Абдовица тои е болен по темата Г.Ако ти трябват кординати ще ти дам

Коментар

OK дай ги

Коментар

Обади се, за частите, че нямаш оше лични.
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от rohas Преглед на мнение
                      OK дай ги
                      0878890585 Каприел,тои ще ти обясни каде се намира

Коментар

Благодаря ви колеги. Сега трябва да намеря време да закарам машината до сервизите. Повече от 10 години исках да си купя джипка и сега като я взех нямам време да я стегна като хората и да я карам. Луда работа.

Коментар

Закарах я при Десо. Перфектна работа. Не е евтино, но човекът си разбира от работата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X