Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете колеги със съвет за Unimog 404S

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помогнете колеги със съвет за Unimog 404S

Аз имах една шапка коркова колонизаторска със същия цвят като унимога .

Той много готин кабрио ,направо другата седмица идвам да се видим наживо както се казва
    FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
    BJ42 04 1982
    FJ62 11 1983 skipe blago4x4
    LZ 2 BHB

Коментар

Унимогът е чудесен....
      Все пак, толкова труд не е отишъл на вятъра....
      На финалната права си....
      Остава ти само да го раздвижиш....
      Мога ли да задам няколко въпроса....

Регистрация имаш ли..
      В този му вид като какъв ще бъде регистриран....
      Бордови ....едва ли....
      Помисли върху това ....ВАЖНО Е....
      Клетката ми се струва пространствено обемна-тежка...
      Можеш да промениш местото на резервната гума,като я поставиш
      отзад по средата,както и допълнителното ти оборудване,за да балансираш тежката предница....
      Склонен е към преобръщане в този му вид.
      Изборът на огледала е мн.добър....
      Информация за куплирането на мотора към скоростите ще получиш
      в отделна тема -подробно....
      Имай търпение....
      Къде е поставен резервоара...
      Единичен ли е..или двоен....
      Красавец е....
      Време е да му имплантираш СЪРЧИЦЕ....
      Последно редактирано от Конов; 26-02-08, 21:16. Причина: допълнение
      На бой отиват само старците!

Коментар

Благодаря колега Конов

Имам всички документи и ще регистрирам машинката. Вече направих консултации в Технотест и има вариант да се узакони като "специален" или нещо подобно - бяха много учтиви...

Резервоарът е единичен, разположен на левия борд зад кабината, там е и обичайното място на резервната гума.

Напълно съм съгласен за разпределението на тежестта и мислим с вас в една посока. Отзад съм предвидил място за 2 съндъка и 2 резервни гуми.
        Обемната клетка е около 150 кг, но като се има предвид се поорязахме излишна железария - стеснихме и скъсихме бордовата каросерия - сега Мог-а е по-лек отпреди и се усещаше при каране.

Има доста да се пипне: калници и бордовете вероятно ще ги обличам с алуминиев рифел, може би ще търся вариант за още една двойна седалка с колани в нещо като допелкабина,разширение към сегашната, стойка за мотор и т.н. Щесе получи чудесен градски автомобил - ако му сложа и хидравлика /видях в нет-а готови комплекти/ жена ми изявява желание да си я кара из София, за да няма проблеми с нахални шофьори...

Успешен ден на всички и много благодарности за подкрепата.

Може да ме намерите на e-mail: interline@interline-bg.com skype name: interlinesofia
        Последно редактирано от autoclassic; 28-02-08, 12:38.

Коментар

Първоначално публикуван от autoclassic Преглед на мнение
          Както казва колегата Конов версията 404S e само военна. Моят Мог също е такъв...опитвам се да прикача картинки тук....Ще го ползвам за удоволствие, не за работа.Ще трябва да се регистрира в КАТ.И как според вас да постъпя?Вариантите са три:1.Да ремонтирам оригиналния мотор М180 (голяма разправия с търсенето на частите) или да намеря работещ двигател. Ако някой има работещ М180 мога да му предоставя в замяна ремонтиран ОМ617 300D 2.Да сложа друг бензинов М130, М110, който ще е малко по-мощен, но пак ще се наложи преработка...3.Да насадя Дизеловия ОМ617 300D който вече имам, но не зная как да го сложа грамотно. Тази седмица искам да започна да работя по колата. Търся най безпроблемното решение.

Колега , моето мнение е да го регистрираш първо в КАТ и после да правиш каквото си намислил !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X