Обява

Свий
Няма добавени обяви.

G-klasse - 230, 280 или 300D?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

имах предвид 6 цилиндровия дизел, другия изобщо не съм го виждал
    drive alive

Коментар

Аз изобщо не знам за кво му е на джип малък акумулатор. От де да знаеш кога кво ще стане. За мене малкия е безполезно тегло.

Коментар

Искам да попитам дали късата база има багажник като на Wrangler
        (нищо против тази машина) или е нещо що годе?
        M.P.

Коментар

вранглера или има багажник или задна седалка, двете взаимно се изключват имайки предивид дължината

късата Г класа е огромна и просторна в сравнение с вранглера, има задоволителен багажник

ако трябва да избрам ще взема късата, но аз нямам семейство с 3 деца

дългата просто е мнооооооого дълга
          drive alive

Коментар

На 5-ака главата му се пука само ако е прегряван - иначе е идиотски здрав и може да кара и до милион км. /при правилна експлоатация/.Най-важното е да се кара с наистина хубаво масло и ако е с маслоохладителен радиатор събира около 7,5-8 лтр. масло.Хубаво е преди да се започне използването му да се почистят охладителните пътища и да му се сменят тапите.

Коментар

Цитат:
              Dandi
              вземи си един нисан и не се разправяи с глупости

И кое по точно са глупости
              скъпи части
              тежи много
              харчи много
              ако харчи малко не върви(72-коня)
              и т.н. и т.н
              а ако наистина трябва да сам искрен по добре УАЗ
              поне частите са му на по сносни цени
              иначе ако иска здрава кола TOYOTA(и за асфалт и за оффроут)
              това е моето мнение
              това и опществен форум
              всеки има право да се изкаже
              нали
              WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

дънди недей така, Г класата е корава техника, признато е на много места по света и в много състезания, просто е по - скъпа от нисана
                drive alive

Коментар

ok така е прав си,но аз останах с впечатлението ,че човечеца няма кои знае колко пари
                  WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

От: G-klasse

колеги понже виждам че разбирате искам да попитам за 300гд 6 цилиндров 115к.с.Значи катоя запаля когато е студена сутрин изапочва да мени оборотите като дигне 90 градоса и спира и както си работи и обортомера пада на 0 изапочва да работи едно тромаво и като чукна сърка по кутията с бушоните и обортомера се вдига и започва да работи нормално не всеки път го прави това ама е често моля някои ако има представа да ми даде съвет благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от nane_g Преглед на мнение
                      колеги понже виждам че разбирате искам да попитам за 300гд 6 цилиндров 115к.с.Значи катоя запаля когато е студена сутрин изапочва да мени оборотите като дигне 90 градоса и спира и както си работи и обортомера пада на 0 изапочва да работи едно тромаво и като чукна сърка по кутията с бушоните и обортомера се вдига и започва да работи нормално не всеки път го прави това ама е често моля някои ако има представа да ми даде съвет благодаря предварително.
                      В страни от въпроса ти, но като начало темата е от 2005, не че не може да важи , другото е че не е в правилния раздел т.е. за мерцедес. Та там ще е по-удачно да попиташ понеже повечко хора ще я забележат.

п.п. Всъщност не занм защо е тук тая тема, ако модераторите преценят може да я преместят в правилния раздел.

п.п.2 Успех с отстраняването на проблема
                      Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                      И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                      вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от Chico Преглед на мнение
                        По принцип ме интересува дългата база поради практичността си ,
                        но все пак е по-важно да се намери нещо читаво.

И аз си мисля че 300d-то е 88к.с. от тези години т.е. R5 ?

go go go ти кое дизелче имаш в предвид?
                        Колега, имам точно такъв, виждам , че си от София, ако искаш обади се , ще се повозим и ще те ти разкажа много неща, тук много ще се разтегне темата -0887354621 -Боби.
                        I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
                          Колега, имам точно такъв, виждам , че си от София, ако искаш обади се , ще се повозим и ще те ти разкажа много неща, тук много ще се разтегне темата -0887354621 -Боби.
                          Четете, моля. Chico е питал за Г-класа 2005-та година.

Коментар

От: G-klasse - 230, 280 или 300D?

Колега, аз пък имам 230GE с газ, който иска мога да го воза да си прецени. Минал съм за 6 месеца 12-13000 километра. За разходки двигателя му стига без проблеми - дори да са хард разходките.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                              Четете, моля. Chico е питал за Г-класа 2005-та година.
                              Mисля , че грешиш, ...ама с модератор може ли да се спори ?!?
                              I want out !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X