Днес имаше ОН-роуд закъсване над Кокаляне, нелепо и левашко, метнах се в една преспа до пътя за да направя място на една лека кола, на която шофьора най-вероятно беше арабин, щото караше по средата...и там си останах. Нооооо, ...благодарение на Илийката (gimax) бързо и ефикасно с Фронтерата изкарахме три тонния трикрилен гардероб на пътя, хиляди благодарности на колегата, да е жив и здрав!!!
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Работата е дебела и комплексна.
Дал съм му координати на хирург, който, ако се хване, ще я свърши !!!
Аз имам флекс при нужда
Сега има и друг проблем, който няма връзка с предходния. При маневриране на място, най много се усеща на бавен ход, при завиване наляво или надясно нещо затяга и джипа спира, все едно задържа някое колело или е на блокаж. Преден блокаж по принцип няма въобще, индикации за другите блокажи не светят. Включвах , изключвах- все тая! ...идеи???
Коментар