Обява

Свий
Няма добавени обяви.

G320 , G400CDI или G500

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: G320 , G400CDI или G500

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
    За теглене на тежко ремарке(над 2800кг) единственото което става е американски пикап 4х4.
    От известните ни Джипове произведени след 2010 стават Нисан патрол, Дифендър, Г класа, Паджеро дълга база, Новия Range Rover и Range Rover Sport. Друго което да тегли 3500кг аз незнам. От избоените мисля, че Нисан и Митсубиши ще теглят без да се чупят, но те са си техника от преди 10 години със всички произлизащи от това недостатъци, основно като комфорт и пътно поведение.
    Г 500 аз не бих си купил- бучи, харчи безумно, липсва комфорт и не върви колкото си мислите. А 7G troniсa и без да теглите се троши . Истиското Г е 55АМГ, но цифрите тем са големи, а колата е за маниаци, не и за ежедневна употреба. Който е пътувал с Г класа 500км знае за какво говоря. Има една модификация на Г класа- ПУР едишън- когато поевтинеят малко бих си купил, за да го завещая на внуците.
    От американците препоръчвам Тундрата, но се заглеждам и по последния Рам с Къминкс дизела.
    Да не забравяме Вранглер Ънлимитед JK, по каталог му дават да тегли точно 3500 кг, 6050 кг общо тегло. 2.8 CRD е 177 коня и около 500 Nm, с малко пипане мощността скача с около 30 коня и 100 Nm. Раздатката му е доста по здрава от предните модели. И в тези пари може да се намери екземпляр около 2007-2008 г. Единственото което за мен е недостатък е че нямя фулл тайм.
    Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
    http://www.facebook.com/JeepBG
    LZ1GGC

Коментар

G320 , G400CDI или G500

Значи в Балканстар са ме излъгали! Дадоха за ънлимитеда 2200кг прикачен товар.
      Ако си сигурен за тези 3500кг това е отличен повод да си купя най- после Рубикон.
      Може ли да провериш какво точно пише в големия талон по въпроса за ремарке със спирачки?
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от valka Преглед на мнение
        Tърсенето започна , но избора не е голям , очаквам предложения
        Аз сьм с грешни понятия кое е голямо и кое мощно и с кое какво се тегли,че от малко време живея на друго място и гоуемото си е гоуемо.

За теглене ти трябва вьртящ момент и коне,за спиране ти трябва пак това плюс маса или тегло на возилото както и дьлга база по вьзможност.Не че нещо ма АЗ ако сьм на теб ще загледам една /пупупупу да си таковам в мрьсните джуки / Тойота Ланд Круисер дизел и няма да се занимавам с газифициране на 500.И трите мотора ще теглят,но като цяло коня си е кон и 500 ще си каже думата,но сьвсем спокойно един ЛХ на Лексус ще вьрши сьщата работа и ще е дизел / аз обича дизел,обича Мерцедес ма обича дизел еле за теглене или дьлги преходи,обича /

Вози добре,тежка е,изпитана,спирачки и се сменят с тия на Тундрата ако не се льжа,сравнително евтини цени,удобна за дьлго с достатьчно екстри и сигурна като кола и се намира в Европа.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Голяма каша стана.Човека иска мнение за 3 модела Г клас ,а вие за Тойоти и Jeep му говорите.Поздрави!

Коментар

500 и го уточнихме това
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Гегата си ми е тръпка и това е ...
              GL420, G500

Коментар

Тва е по правилното мнение.Успех
                ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
                Г 230Е
                Г 500 0887 390 703

Коментар

Вчера разглеждах каталога на тегличи UMBRA и с учудване забелязах, че за 463-ката дават макс. тегло на ремаркето 2000кг? Ще е интересно да се провери - В интернет намерих 3200кг...
                  3500кг (максималното възможно за Европа с лек автомобил) дават на Мерцедес GL, Мицубиши Паджеро, Нисан Патрол, Джип Вранглер след 2010г, Гранд Чероки (всички модели), Командер, Хъмър Н2, Додж Нитро, БМВ Х5 след 2007г, Х6, Ауди Q7, Порше Кайен, Ленд Ровър Дифендър, Дисковъри, Рейндж Ровър, Тойота Ленд Крузър, ФВ Туарег... Може да има и други, за които те да не правят тегличи... Имат за УАЗ за 1600кг

Не знам колко тежи лодката, но ако е над 2.5т бих гледал Тундра или подобен "звяр"...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от valka Преглед на мнение
                    Гегата си ми е тръпка и това е ...
                    За това говорим!

Коментар

Малко извън темата ама пак за 5000 кубиков мотор да питам.. Бенцбоса и останалите да кажат ако имат инфо.. R230 на sl500 бива ли го, че ми текат лигите по един и скоро няма да издържа..

Коментар

Същия мотор като Гто,там проблеми ако си внимателен нямаш,скорости и там става,НО окачването и екелтриката ще те научат защо сестра ми дава за окачване толкова пари колко аз и брата с бащата даваме заедно за 5 броя 140 като не дебнем непременно дупките.

Сензори,помпи,датчици,маркучи........ще видиш ти Германска мисъл.Като цяло дава кеф,50 метра право,десен на 90 градуса,300 метра право,обратен,300 метра право,ляв на 90 градуса и спирачки........и му на светнаха 3 лампи на таблото,сензор че на предна лява му бил клекнал и помпата му помпела му не напомпвала и нам си к'во,а аз умрях от смях.Някак си евтинко ми изглежда вътре ако сравняваме с дъртаци те,пласмасови едно такова,но като върви и не дава проблеми / да бе да / е голям кеф.Приготви се за цени на Мерцедес умножени по 2.Аз ако съм ще си взема CL от тия години еле ако няма да го караш безтаванесто-първо,че е на половината цена и второ има класиката на Скласата с екстрите вътре и за мен поне е по-кола,500 модела,а не 600,че да се чудиш как може една бубина да е 1000 долара.

Като ти текат лигите скачай,веднъж се живее,аз сестра си не можех да удържа да не си вземе такова та тебе ли.Тъкмо я бях прекарал на тема Г500 или 55,в краен случай СЛа500,че да не си вози задника сама и една сутрин ми звънна Напипах го.......и после като го напипах аз ебаси смеха,4 месеца не можаха на крака да го вдигнат,клекнал един такъв,все нещо куца.

По въпроса за тегленето- ще тегли Гегата,кекава Гега осмак аз не съм видял,и 500 ще тегли и шестака ще тегли,на Секвоя и дават 10 000 либри да тегли обаче или двойно на тия които обсъждаме.За идея само кое тегли.Мерак с пари се гаси макар да ги има вече на нормални пари,като седна в него обаче ми тясно,майната му,че сковано едно такова,класика,но си е тясно,трудно се събирам в него.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                          ...,но сьвсем спокойно един ЛХ на Лексус ще вьрши сьщата работа и ще е дизел / аз обича дизел,обича Мерцедес ма обича дизел еле за теглене или дьлги преходи,обича /...
                          Босе, къде ги тия дизелови ЛХ?
                          Toyota Land Cruiser BJ70 1985
                          Lexus LS430

Коментар

В смисъл ТЛК ма ти ме разбра,то и тема бях пуснал едно време.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Къде в София можем да погледнем един Г500 в наш сервиз ?
                              GL420, G500

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                                Значи в Балканстар са ме излъгали! Дадоха за ънлимитеда 2200кг прикачен товар.
                                Ако си сигурен за тези 3500кг това е отличен повод да си купя най- после Рубикон.
                                Може ли да провериш какво точно пише в големия талон по въпроса за ремарке със спирачки?
                                Толкова пишеше в талона, утре ще го погледна но беше нещо от рода 2050 празен 2550 пълен 6050 общо тегло. Сега ми е късно, но утре ще проверя да е 100% сигурно. Знам, че дизела му даваха по голямо ремарке да тегли.
                                Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                                http://www.facebook.com/JeepBG
                                LZ1GGC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X