Обява

Свий
Няма добавени обяви.

G320 , G400CDI или G500

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• G320 , G400CDI или G500

Здравейте Колеги , от дълго време обмислям покупката на един от трите . Ще се ползва главно за влачене на лодки на асфалт и пясък . Интересува ме главно нископроблемната експлоатация и надежността в избора . Обгазяването на бензиновите ще е задължително , а бюджета е 30к . Бих се радвал на мнения от хора имали щастието да карат поне два от трите . Карах пробно G350 с ОМ603 но само соло е мъка , камо ли с товар отзад , а и изчетеното тук ме отказа от него .Ако някой има предложение може и на лични . Благодарство
    GL420, G500

От: G320 , G400CDI или G500

Аз бих взел това , което е 7г троник.. Oт там пада разхода..

Коментар

Аз бих взел G500,нищо срещу цедеца ама голямото сие голямо,може и много и малко.Пък нали пишеш,че ще обгазяваш.Просто не обичам нафтата.
      ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
      Г 230Е
      Г 500 0887 390 703

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
        Аз бих взел това , което е 7г троник.. Oт там пада разхода..
        Доколкото знам от посочените от автора 7 троник има само Г500(може би и 400 след 2006) след 2006.Не мисля,че 30К ще стигнат.
        400CDI е най-плютият двигател след стария 350 ТД.Карал съм такъв(не личен) ... много върви ,но се славят с проблеми (греене,турбини и ск.кутии) Запознати с модела казват,че тези проблеми ги няма при ъпгрейднатия двигател след 2006(парите пак не стигат,а и в БГ не се продава такъв доколкото знам)Новия двигател може да се различи по капака на двигателя ( по голям е и обхваща маслената щека и филтър.Като се замисля някой може да си смени капака ).Ако питаш мен 320 го изключи.Истината е Г500 (ако разхода не те притеснява)...много сила и сходен разход с 6 цилиндровият.Ако се погледне хронологията на модела този двигател се поставя доста години без съществени промени.Защо ли ? Във Форума има доста хора по-запознати от мен.Ще получиш отговорите,който търсиш на 100%. Успех в избора!
        Поздрави!

Коментар

И при мен везните накланят към G500- 99,2000 г. , ако има по запознати с еволюцията на този мотор през посочените години да споделят
          GL420, G500

Коментар

Първоначално публикуван от valka Преглед на мнение
            И при мен везните накланят към G500- 99,2000 г. , ако има по запознати с еволюцията на този мотор през посочените години да споделят
            Без да съм сигурен мисля,че от 98-08 се ползва агрегат М113.Ще чакаме Бенцбос за повече инфо.

Коментар

Надявам се да се включи корифея
              GL420, G500

Коментар

Просто няма смисъл от коментари.....който е виждал как върви G500..... му е станала мечта!
                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                  Просто няма смисъл от коментари.....който е виждал как върви G500..... му е станала мечта!
                  Не знаеш какво ми причиняваш
                  GL420, G500

Коментар

Не знаеш какво ми причиняваш
                    Ми какво,скачай смело и ще разбереш.Иначе това е правилния избор ,G500.

Коментар

G500 с 5 степенен автомат .

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan Dimov Преглед на мнение
                        G500 с 5 степенен автомат .
                        Какъв разход да очаквам на газ ?
                        GL420, G500

Коментар

Какъв разход да очаквам на газ ?
                          зависи колко ти е тежък крака!Аз например рядко превключвам под 4500 оборота и на бензин лапа над 20!двигателя е 280 коня ръчка.....но и петстотката си е лаком двигател но поне е идиото устойчив с много добър въртящ момент!на газ едва ли под 25-30
                          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

M113 е мотора,новия 3 клапанов с двете свещи.112 и той не е лош ако ме питаш мен,а за теглене големия или дизел.

http://www.automobile-catalog.com/mo...z/g_w-463.html

http://www.g-class.ru/index.asp?zz=m1096221

Горе в полезните линкове има полезни линкове ма то голямо значение няма,500 си е 500 макар,че 55 по-добре.Разход около 15 нежно и около 25 с натискане ма това други да ко казват.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Този мотор понася ли добре обгазяване ? Питам понеже приятел с АМГ 63 имаше малко приключения с газта.
                              GL420, G500

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X