Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новото ми G 463

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Новото ми G 463

Първоначално публикуван от roniko Преглед на мнение
    Имаш ли фланци под железните джанти , и какъв размер са джантите?
    Не фланци няма, размер 15/8 -40 .Преди бяха 15/6.5 +63, разликата е огромна стабилността на джипа също.

Коментар

на автомивката ме мразят
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140209_150025.jpg
Прегледи:1
Размер:194.7 КБ
ID:5562713

Коментар

Не,кефят ти се,само ,че през зъби.
        ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
        Г 230Е
        Г 500 0887 390 703

Коментар

Почвам и аз с глупостите, дават ми мотор 300тд 177 кс. +скорости и електроника на добра цена. Лошото е че и сервиз има в който да се направи та сега въпроса е кой да човека с тенекиите

Коментар

Ми почвай, няма сме само ние,я?>
            ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
            Г 230Е
            Г 500 0887 390 703

Коментар

Първоначално публикуван от dimoyanushev Преглед на мнение
              Почвам и аз с глупостите, дават ми мотор 300тд 177 кс. +скорости и електроника на добра цена. Лошото е че и сервиз има в който да се направи та сега въпроса е кой да човека с тенекиите
              Има много джипки направени с този двигател,доказано здрав и с добри характеристики!Но проблема е в кутиите!Понеже е с десен стартер избора не е голям,при нас има три такива и трите са с 5 степенни ръчки от лека кола но са консуматив,става добре с малката шест степенна или пък голямата но по трудно се намира!Пет степенния автомат има много датчици и няма да можете да го подкарате,с четири степенния не съм запознат дали може.....
              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                Има много джипки направени с този двигател,доказано здрав и с добри характеристики!Но проблема е в кутиите!Понеже е с десен стартер избора не е голям,при нас има три такива и трите са с 5 степенни ръчки от лека кола но са консуматив,става добре с малката шест степенна или пък голямата но по трудно се намира!Пет степенния автомат има много датчици и няма да можете да го подкарате,с четири степенния не съм запознат дали може.....
                Зависи кой 5 степенен автомат единия вариянт е 722.5 а другия вариянт е 722.6 но да е от старите модели където сравнително лесно ще се върже с какъвто и да е двигател.
                0 8 76 36 8 542

Коментар

Първоначално публикуван от dimoyanushev Преглед на мнение
                  на автомивката ме мразят.....
                  Да не бях те предупредил....разбирам.

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                  Не знам на кое викаш десен стартер. На този мотор стартера е от ляво пред шофьора. Гледано по посока на движение на джипа. Пет степенния автомат 722.6ХХ се подкарва без проблем но има собствено мнение и НЕ става за каране в гората. На хАсвалт е перфектен. Пробвано лично. Ако ще се слага такъв, задължително остава електрониката на помпата.

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
                  Зависи кой 5 степенен автомат единия вариянт е 722.5 а другия вариянт е 722.6 но да е от старите модели където сравнително лесно ще се върже с какъвто и да е двигател.
                  722.6ХХ е електронен автомат и без компа на двигателя и АБС не става. Почнах да правя самоделно управление но се отказах.

Ако ще сменяш мотор е най-добре 2.5 или 3.0, 150 или 177 коня с преработена горивна помпа от атмосферен мотор. Най-лесно става и най-малко акъл ти дават разни компютри докато караш. Може лесно да се надува 20-30% без допълнителни промени, със стоковото турбо.
                  Ръчка шестак с притискател и феродо от 270ЦДИ на маховик от 310 бус.
                  Последно редактирано от drukman; 10-02-14, 14:34.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Вальо, къде ги тия ръчки шестаци искам и аз една
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ръчки шестаци и други шастаци колко щеш. Пари само донеси и си дигай шестаците.

Аз чаках на Тенев да му остане некой излишен...ама не биде. ...а и мързел яко ме натиска....та си карам петака.

За шестак имам само дръжка. ...и мерак.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Да, верно че и избирач си трябва.
                        Че съм карал един дето пета е напред и в ляво от първа щото правеняк

А тва за парите не съм го прочел
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                          Да не бях те предупредил....разбирам.Не знам на кое викаш десен стартер. На този мотор стартера е от ляво пред шофьора. Гледано по посока на движение на джипа. .
                          Да от страната на шофьора тоест ляв стартер! По съвременните шестаци и осмаци са с десен по посока на движението, лесни за слагане но ако има кой да го направи кадърно! Но там си е цифра всичко! Особено скоростите.А инак тези с ляв стартер може и на Гтракова кутия да се насади....не е ли по здрава?
                          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Нямам време да се разходя да го видя, идеята ми е да го слагам направо с автомата 5 степенен ако не стане ще остане с 4 степенният. Повече ще знам когато ги видя. Благодаря за мненията, ще ми трябват Започна ли проекта ще снимам,пиша и питам.

Коментар

Гетрака е с дълга ос. Има проблеми със съединителя. Трошат се на 150 коня.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X