Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новото ми G 463

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Новото ми G 463

Е как е възможно такова нещо??? Нали за това се дават тези размери, поръчваш по размер, контрол няма ли ? Както и да е и да се ядосвам смисъл няма. Сигурно ще поръчам 33 ще платя за 33 по 400 лв. на гума ще търкалям 31ца и ще се радвам че са ме прекали .В край на сметка поръчката ми е отменена и ще помисля какво да правя с тези гуми. Много добри отзиви за тях а никъде не прочетох че размерите им не отговорят на истината.

Коментар

Написах ти по-горе. Има разлика в размера. -2". Поне това което лично съм мерил винаги е различно.
      Гумата е най доброто за кал (но САМО за кал) което съм виждал. На асвалта ручат страшно и се пързалят дори на сухо.
      На Гелендията влизат без поправки по окачването 35" от тия.
      35" изглеждат така. Тези по-ширки, към 12.5, Инса.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Нямам сили за 35. Днес промених поръчката за 33/10.5/15 дано наистина са добри че са1600лв. Благодаря на всички за навременната намеса.

Коментар

33 по-бива. Пак са малки но бива.Не забравяй, че това са гуми само за кал и яко ровене. Не стават ни за асвалт ни за рали.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Аз лично съм ги виждал и усещал и по ралита и на асфалт.Че са шумни съм съгласен,но да се пързалят...Другото е че се оказа че наистина не отговарят в 16" цоловите.При 15-ките е по добре.Аз чакам моите 33/10.5/16 да пристигнат петък или събота и веднага ще кажа как е ситуацията в тоя размер.Не се заяждам с никой просто споделям.Иначе за в гората не вярвам да останеш разочарован точно от тази гума.За справка отвори последните разходки на лозенската група и виж зеленото Г.То е с 33/10.5/16
            Борис 0888 999 едно едно9
            PATROL Y260 RB30S

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
              При Силвърстоун 35 отговаря на 33. Ако 33 отговарят на 31 ще и стоят като аспиринчета. И ще имаш гуми за продаване.
              Не съм съгласен с теб,мойте са 35/11.5/15 и са високи точно 90см.монтирани на 8'' джанти.

Коментар

Първоначално публикуван от GRI6AN Преглед на мнение
                Не съм съгласен с теб,мойте са 35/11.5/15 и са високи точно 90см.монтирани на 8'' джанти.
                На Жельо бяха 35/10.5/15 и бяха точно 84.5 санта на джантите, напомпани на 2атм....нови.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Сега изглежда :
                  има проблем на пален десен или ляв грайфера задира в една щанга. Сега следват или фланци или нови минусови джанти, някой ако знае от къде да намеря джанти да казва. Трябват ми 2/3 сантиметра 5 болта на 130 среден отвор 84. Май стават само от г класа и от някой бусове.
                  Прикачени файлове

Коментар

Нямаш калобрани. Гледай да не се покажат гумите извън калниците. Виж на тия джанти колко им е ЕТ-то. Подозирам ЕТ 64. Има метални джанти за Г с ЕТ 32-34, не помня точно.
                    Тоя Борбет който е на мойто Г е с ЕТ 0 +-5. Гумите (285/16) стърчат от ламарините 7-10 санта. Твойте мостове са с 3.5 санта по-навън. Ако сложиш ЕТ34 и гуми като мойте, ще излезеш 5 санта извън калниците. (Твийте гуми са 5 санта по-тясни).На кал това е страшно. вЕрвай ми. Ако сложиш ЕТ 0, без калобрани даже на хАсвалт не става ако вали.
                    Това е пробвано.

Провери колко ти опират гумите в носачите. Подозирам, че не е много. Има реглажни болтове за ограничаване на завоя. От вътрешната страна на главината, отзад, на тенекията която държи голямото уплътнение на сферата. 6 мм с контра гайка. Понякога се налага да се смени болта с по-дълъг. Няма да загубиш много ако регулираш там.

ПП Премери, моля, колко са високи тия гуми. Просто за инфо.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Прав си не е много, около 12/14 милиметра на пълно навит волан. Ти споменаваш 5 милиметра, ще пробвам твоето предложение че не ми се ще да слагам фланци .И ще търся джанти, ако се налагат калобрани ще се сложат. За колегите, гумите са 83.4 сантиметра поставени на колата напомпани на 1,7 което си отговаря изцяло на размера. Утре ще пробвам това двигателче дали ще ги върти (мнооооого са големи ) или ще имам гуми за продаване и ще взимам 31ци да си реша проблемите. Утре ще има някоя снимка и отзиви.

Коментар

83.4 e точно 33". Да не повярваш. Значи има различни производства или има и ментета.

Никъде не съм споменал 5 мм. Реглажния болт е 6 мм. За 20 мм, на края на гумата, предполагам, че ще му останат 6-8 навивки. Ако не го смени с по-дЛъг. Сложи си поне 8х8 че другите се мачкат.

Аз карах 33" дори с 85 коня моторче.

Калобраните са или много скъпи или самоделки от стъклопласт. ...ааа и самоделките не се еФтини.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Речено сторено, работата с реглажа стана перфектно благодаря. А ето и снимките
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0187a.jpg
Прегледи:2
Размер:317.5 КБ
ID:5544285Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0203a.jpg
Размер:206.7 КБ
ID:5544286Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0225a.jpg
Размер:235.8 КБ
ID:5544284Натиснете снимката за да я уголемите

Име:599425_692473134120016_2027833700_n.jpg
Прегледи:1
Размер:118.2 КБ
ID:5544288Натиснете снимката за да я уголемите

Име:988390_692474007453262_1655274541_n.jpg
Размер:93.9 КБ
ID:5544289Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0195a.jpg
Размер:191.8 КБ
ID:5544291
                          та от гумите за сега само добри думи. Не че лебедка не потрябва но все пак са О.К.

Коментар

Що уцапа колата бре . Сега разбираш ли що г-тата са все боядисани в някакви флорални тонове.
                            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                              ....Сега разбираш ли що г-тата са все боядисани в някакви флорални тонове.
                              Примерно с цвят на кал... като мойто. Кално и мито няма много разлика.

Димо, коланчета за дърпане има по 20 кина. Не дърпайте с тия стоманени въжета. Ще се самоубиете.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Коланче има но с лебедката е по лесно Не стига че човека ми помага пак и претенции към въжето не мога да имам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X