Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новото ми G 463

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новото ми G 463

След 6 месеца четене във форума накрая се реших. Сдобих се с въпросното возило за разходки (цвета е най най ) .Пробвах вече но с гумите които е само се изложих, и от моите умения има какво да се желае но гумите си ме предадоха (вдигна 30 назад докато всичко се въртеше напред ).Въпреки всичко много се накефих, бутнах няколко дръвчета но без сериозни инциденти. Поръчах нови гуми SILVERSTONE MT 117 XTREME BSW
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:img_5823.jpg
Прегледи:1
Размер:39.5 КБ
ID:6035018
    дано е добър избор.
    Лошото е че ще пристигнат на 3ти декември а в неделя пак ще караме и аз пак тези галоши

Ето и малко снимки на Г то закупено от форума.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0937.jpg
Прегледи:2
Размер:128.1 КБ
ID:6035015Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0392.JPG
Размер:138.3 КБ
ID:6035016Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0938.jpg
Размер:111.7 КБ
ID:6035017
    Тепърва започвам с този спорт но имам желани и не мисля че гумите ще са последното подобрение но поне базата е добре според мен.

От: Новото ми G 463

Здравей,колега! Честито за Джипа, много,много положителни емоции да ти доставя и да ти служи вярно. Относно избора за гуми - Силвърстона е една от най-добрите гуми за кал!
    First Man, then Machine!
    Lada Niva
    Honda XR 400

Коментар

Честито за избора!Има доста работа по него но .....тоя май нямаше преден блокаж!?
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Честито и от мен. Със здраве да си го ползваш.
        Какъв размер гуми си поръча, че тия слъгват лекинко.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Честито. Със здраве да си го ползваш.
          SUZUKI VITARA V6
          HONDA CBR 919RR
          MERCEDES ML
          MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Благодаря на всички. Гумите са 31х10.5х15. Да няма преден блокаж, само с два е среден и заден.

Коментар

Първоначално публикуван от dimoyanushev Преглед на мнение
              Благодаря на всички. Гумите са 31х10.5х15. Да няма преден блокаж, само с два е среден и заден.
              Не искам да те плаша, но очаквам това което ще получиш да е смешно малко за Гелендия.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Това е доста малък размер по добре биха ти паснали 33" че даже и 35" .
                ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Първоначално публикуван от koko_s Преглед на мнение
                  Това е доста малък размер по добре биха ти паснали 33" че даже и 35" .
                  35 на тоя модел са 33.5 реално.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Това с цвета ще го преглътнем , честито, карай и снимай.
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Сега е с 265/70/15 и са му добре, тези 31ци не са ли почти същият размер. Все пак е 2,3 бензин и по големи няма ли да му е проблем да ги развърта? Казвайте докато е време да се отказвам и да взема BF GOODRICH MUD TERRAIN 33x10.50 R15 114 Q. Разликата в цената е незначителна а в качествата не съм сигурен.
                      Последно редактирано от dimoyanushev; 26-11-13, 20:46.

Коментар

Честита джипка, да я караш със здраве, и безаварийно. Успех!
                        0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от dimoyanushev Преглед на мнение
                          Сега е с 265/70/15 и са му добре, тези 31ци не са ли почти същият размер. Все пак е 2,3 бензин и по големи няма ли да му е проблем да ги развърта? Казвайте докато е време да се отказвам и да взема BF GOODRICH MUD TERRAIN 33x10.50 R15 114 Q. Разликата в цената е незначителна а в качествата не съм сигурен.
                          Гудрича са добри. Ще вдигаш не повече от 20 назад, докато всичко се върти напред. Вземи си Силвърстоун, но 33/10,5 И честито.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Нищо не каза за размера ,не е ли почти същия? Иначе 33/10.5 е с около 140 лв. на гума по скъп. Та към този момент не ми е оферта а регенерат не искам.

Коментар

При Силвърстоун 35 отговаря на 33. Ако 33 отговарят на 31 ще и стоят като аспиринчета. И ще имаш гуми за продаване.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X