Колеги, от известно време заглеждам този модел и ще съм благодарен, ако някой може да сподели нещо за него. Силни и слаби страни, обслужване и такива работи. Става въпрос за W210 модификацията.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

E55 AMG

Свий

X
- 

От: E55 AMG

Колега да попитам има ли "дърт шаран".Колкото е по-дърт "Мечо" толкова е по-истински.Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнениеДоста дърт модел. Това е най-сериозния недостатък 
 Коментар
- 

- 

В форум в които въпроса "колко харчи" е основен, твоя въпрос не е много на място.Първоначално публикуван от Благо Евлогиев Преглед на мнениеКолеги, от известно време заглеждам този модел и ще съм благодарен, ако някой може да сподели нещо за него. Силни и слаби страни, обслужване и такива работи. Става въпрос за W210 модификацията.
 Но принципно AMG тата много вървят и не се чупят. Разхода на гориво компенсира тези две предимства.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
 Коментар
- 

Колега, намери си човек, който притежава въпросната кола, и си говори с него директно.
 Във форумите няма да намериш отговори на въпросите, които задаваш - поне в трите форума на марката у нас няма нито един собственик на въпросното возило.
 Успех!
 Коментар
- 

Сменях наскоро "буренцата" на долния краи на задните амове на такъв. Единия ок,но другия като го стегнах със скобата да избия старото каза БАУ и изби яко масло от ама ,точно до една джвъчка заварена за него. Изгнил. 1800 лв за нов,и всичко е наред. След проучване се оказа че е често срещано явление...Калин Владов,09РСПБЗН
 Коментар
- 

Ако имаш преки наблюдения на модела, ще се радвам да споделиш. Разхода е ясен, него го оставяме настрана. Интересува ме като цяло що за кола е.Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеВ форум в които въпроса "колко харчи" е основен, твоя въпрос не е много на място.
 Но принципно AMG тата много вървят и не се чупят. Разхода на гориво компенсира тези две предимства.Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница
 Коментар
- 

Това ако не ти стига да разбереш що за кола е аз ще ти го кажа по-кратко: СКЪПА. Ако те кефи и имаш парата, що не. Като цяло явно не е често срещана за страната и ще си от пионерите.Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнениеСменях наскоро "буренцата" на долния краи на задните амове на такъв. Единия ок,но другия като го стегнах със скобата да избия старото каза БАУ и изби яко масло от ама ,точно до една джвъчка заварена за него. Изгнил. 1800 лв за нов,и всичко е наред. След проучване се оказа че е често срещано явление...
 Коментар
- 

Като цяло си е AMG, но.... като се има предвид от кога е спряно от производство и на какви години, пробег и "експертни" ремонти са тези на пазара и които вече са сменили по 4-5 собственика е сигурно само едно. Шанса да си купиш нещо дето само прилича на E55 AMG е огромен. Няма никакъв смисъл да се коментира модела когато става дума за 10-годишни таралясници с неизвестна на пета степен съдба. Те наистина някога са били E55 AMG, но отдавна някой или още по-сигурно няколко джигити са им похарчили достойнствата. За следващия сладурин остават куп произведени някога от AMG износени железа и разходи двойно та и тройно като за чисто нов такъв. Хем сърби, хем боли е схемата, но болката в такива случаи заличава удоволствието от почесването. Правилния подход е не да чакаш някой модел да остарее и да му падне цената, а пак да чакаш, но докато събереш пари за чисто нов такъв. И в двата случая има чакане - няма как, но във втория поне си струва.Първоначално публикуван от Благо Евлогиев Преглед на мнениеАко имаш преки наблюдения на модела, ще се радвам да споделиш. Разхода е ясен, него го оставяме настрана. Интересува ме като цяло що за кола е.Последно редактирано от elbgt; 14-02-13, 17:15.My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.
 Коментар
- 

Нямам и сьм нямал нищо АМГ,но като цяло от непреки наблюдения.

Моторите принципно дьржат,скоростите принципно и те,наруши ли се принципа някои неща са двойни и тройни.Слаби черти на АМГто са като на всеки модел който не е такьв.АМГ не му е регулатора за прозорците,но дали става от нормална такава трябва да си провериш защото няма да намериш нищо вптра рька или ново в нормален магазин,новото в Балкана е по 5 на това което аз намирам за нормална кола.Сещаш ме на кьде бия нали?

Прости неща като спирачки,ремьци,филтри.........са му различни и цените са им различни.Ако за моя филтьра му е 14 долара и го намирам за 9,то за 55 ще е 40 да речем.Е голяма работа,дреме ти,но му виж колко му е бронята да речем или кое да е от окачването,кое да е по мотора,по изпускателна,електрика и електроника............и всеки един проблем си го плащаш като Германец,няма намиране на части на нормална цена и няма заменки.

Ако говорим само за кола - много по-качествена от масовата 210ка,все пак мотора е рьчно сглабян и окачване,спирачки,мотор,управление.......е мислено да дьржи на издевателства.Страда си от болестите на модела обаче,и тя си гние като всяка друга 210 да речем.Лятото си бях в БГто,наложи се смяна на 4 пружини на нормална 210ка,изгнили и по една витка си беше отишла,на кола за 6 гона дадох 700 за пружинки,ти ги смятай по 3 и това само за пример.

Не е кола за всеки ден ако ще и смяташ парите макар,че тук един точно това кара и точно по тоя начин,но е вечно лято,нормални цени и пьтища,а колицата има малко над 110 000 километра,а той горкия я мине на ден 20 километра с това я не.Имаш ли ги парите и мерака ТИ СИ,имат и комби,че и Е60TOYOTA SEQUOIA ‘11
 W140 S420 '99
 Коментар
- 

Това е един леген с много силен мотор и повтвърдено окачване. Обаче следва основния принцип на w210 да се скапва бързо и да изглежда вехто още като ново. Не съм фен на бмв, но една 750-ка изглежда доста по добре и престижно. W210-320 бензиновия модел е доста по-благодарна машина. Все пак мотора е едно бижу. А знаеш ли колко свещи има това и колко струва една? 16 броя х 26 лв. Събира почти 9 л масло от скъпото...да притежаваш кола която е струвала 80000 евро и да я купиш за 5000, козата си сака пръч....TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар