Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокаж на предния мост на W463

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Блокаж на предния мост на W463

Значи си имаш 463-ка,фул-тайм е,те нямат модели парт-тайм(за жалост),и предния блокаж си е супер екстра,аз си го ползвам на някои терени,където без него съм на кантар да закъсам.Моста се сменя лесно,а и ги има в изобилие,така че винаги като решиш може да си я направиш с ''3-то копче'',щом ти липсва.

Коментар

Днес пак се доказа, че по-добрата инвестиция е в гуми. Блокажите не съм ги пипал..
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Аз много държа да повторя, че всякакъв компромис с гумите за сметка на трети блокаж е грешка. Предното ми ге беше дълга база 463 с три блокажа и същия чифт гуми като на настоящата ми къса. Малкото зло е МНОГО по пригодно за издевателства само с двата си блокажа. Не подценявай късата стъпка и намаленото тегло. А ако изхарчиш парите за нов мост, за да се хвалиш, че имаш три блокажа, а не си купиш лебедка, мисля, че на по-опитните колеги им отива повече да използват силни думи...

Коментар

Първоначално публикуван от ivanmehan Преглед на мнение
          Значи си имаш 463-ка,фул-тайм е,те нямат модели парт-тайм(за жалост),и предния блокаж си е супер екстра,аз си го ползвам на някои терени,където без него съм на кантар да закъсам.Моста се сменя лесно,а и ги има в изобилие,така че винаги като решиш може да си я направиш с ''3-то копче'',щом ти липсва.
          А има ли нещо, за което трябва да се гледа- например предавателно число или нещо от този сорт. Моята е 300G и едва ли ще са същите(мостовете) като на дизеловите. Виждам, че си от Пловдив, знаеш ли за някой сервиз или някой разбирач в района?

Коментар

Гумите са си гуми, блокажите са си блокажи. Не мога да схвана защо се коментират като алтернатива. Ако става въпрос за "инвестиция" по-ликвидно да се инвестира в злато, а не в гуми
            My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от nik_nyagolov Преглед на мнение
              А има ли нещо, за което трябва да се гледа- например предавателно число или нещо от този сорт. Моята е 300G и едва ли ще са същите(мостовете) като на дизеловите. Виждам, че си от Пловдив, знаеш ли за някой сервиз или някой разбирач в района?
              Звънни като решиш да слагаш блокажа.

Както е написано по горе , блокажа няма връзка с гумите.
              Мостовете за 463 не са като на 460. Не се намират под всеки навес. Освен копче трябва и бъклица и помпа.
              Предавателните числа си ги имаш. Реално ти трябва само муфа, полуоска, помпа и кожух за диф.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Да,гледа се предавателното число на дифа и се слага същия,аз мога да ти я видя,нямаш грижи,а и мога да те насоча някъде,ако искаш звънни 0898699177-Иван

Коментар

Първоначално публикуван от ivanmehan Преглед на мнение
                  Да,гледа се предавателното число на дифа и се слага същия,аз мога да ти я видя,нямаш грижи,а и мога да те насоча някъде,ако искаш звънни 0898699177-Иван
                  Колега, същия диф той си го има, защо да го купува пак?
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Колеги, благодаря Ви за информацията. Ще се възползвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X