Здравейте, колеги! От няколко дни съм горд собственик на една Г-класа или по-скоро Пух къса база- 92г. Допадна ми от пръв поглед защото се оказа много запазена за годините си ( или дефектите са добре прикрити ), но както и да е. Но има нещо, което ме гложди от вътре- има само двата блокажа. След изчетеното във форума не можах да открия някаква информация дали е възможно слагането на такъв. Най-вероятно ще трябва да се обърна към някой от сервизите, за които сте писали във форума. Ще съм Ви благодарен ако споделите някаква информация или опит относно темата. Поздрави!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Блокаж на предния мост на W463
Свий
X
-
От: Блокаж на предния мост на W463
На моя Пух Г-230 (463), къса база, 92ра година блокажите са два - в раздатката и на задния мост. Другите ще ме поправят, ако греша, но на къса база упражнението да се сменя моста с цел трети блокаж няма особена възвръщаемост. Много по-смислена инвестиция са хубавите гуми. Машинката и без това е проходима като нищо друго на пазара в оригиналния си вид...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gary Преглед на мнениеНа моя Пух Г-230 (463), къса база, 92ра година блокажите са два - в раздатката и на задния мост. Другите ще ме поправят, ако греша, но на къса база упражнението да се сменя моста с цел трети блокаж няма особена възвръщаемост. Много по-смислена инвестиция са хубавите гуми. Машинката и без това е проходима като нищо друго на пазара в оригиналния си вид...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivanmehan Преглед на мнениеА ти кой нямаш?Ако нямаш предния,до колкото разбирам, се слага като се сменя предния мост.Процедурата не е сложна
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеДа не се окаже 460 и да е парт тайм с два? Как се включват? С копче ли?
Коментар
-
Ти добре си минал, аз с един колега разглобявах целия блокаж търсейки защо не включва, докато открия, че предишните собственици са изключили една електическа връзка... Забавно беше. edoors, ти с какви гуми търкалящ твоето Ге? Че аз съм с едни 31ци за мъгла, и се чудя едни евтини регенерати колко ще му спънат вървежа?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gary Преглед на мнениеТи добре си минал, аз с един колега разглобявах целия блокаж търсейки защо не включва, докато открия, че предишните собственици са изключили една електическа връзка... Забавно беше. edoors, ти с какви гуми търкалящ твоето Ге? Че аз съм с едни 31ци за мъгла, и се чудя едни евтини регенерати колко ще му спънат вървежа?
Коментар
-
Има една марка Федима. Регенерат е само защото се ползват рециклирани каркаси обелени до нула. Иначе технологията е производство на нова гума. Дори е по-скъпа, но имат ред преференции за рециклирането. Удачен размер за Г-адинката са 235/85/16, 265/65/16, 275/60/16 и според височината следват другите размери джанти. За по-големи трябват и преработки по Гадинката....TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеЗа по-големи трябват и преработки по Гадинката.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеПо окачването или по мостовете?...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Тая част ок. Въпросът е диференциалите дали дължат, раздатката, е такива дреболии
Не че ще сложа 41ци))
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар