Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сравнения и доработки при G Klass

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Сравнения и доработки при G Klass

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
    Предлага ли някой, готови за монтаж подложки. Поздрави
    Виж колегата Скорпион
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Виж колегата Скорпион
      Питах го и каза че няма но може да направи ако му предоставим чертеж с размери!
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Днес сменени кормилна щанга и тампони на задни носачи...........за тея коли няма части на цени под сто лв.

Коментар

Нова/друга щанга ли взе или рециклира твоята?
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
            Нова/друга щанга ли взе или рециклира твоята?
            нова с два накрайника 600 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
              нова с два накрайника 600 лв.
              А се оплакваш, че нямало части под 100 лева...
              Това коя шанга е - успоредната на моста или от кутията надолу?
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

А се оплакваш, че нямало части под 100 лева...
                Това коя шанга е - успоредната на моста или от кутията надолу?
                Успоредната на моста!Единия накрайник е фабрично набит другия е сменяем!Взех ги оригинални комплект и два танпона за отзад 830 лв.с монтажа айде пак хилядарка!

Коментар

Ясно. Имам да правя същото упражнение с кормилинте щанги, но при мен хлопат и двете, за това подпитвам
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Ясно. Имам да правя същото упражнение с кормилинте щанги, но при мен хлопат и двете, за това подпитвам
                    и при мен хлопаха а новите ми гуми ще отидат на кино....и за това реших да сменя всичко!Сега имам щанга за рециклиране ....нме хлопна дъската http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=189229

Коментар

Луд гробар...
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                        Луд гробар...
                        днес беше много топло.....уж си пия хапчетата редовно ама на.......

Коментар

Ще диря и аз щанги, че така едвам се кара, разхожда се от бордюр до бордюр.

То не е важно просто да ти хлопа дъската, важното е да хлопа правилната дъска!
                          Ама гледам нещо е хлопнала в неправилна посока

ПП:
                          По повод хапчетата...шумът в ушите стана глас, след това два гласа и сега спорят?
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                            Питах го и каза че няма но може да направи ако му предоставим чертеж с размери!
                            И още ви чакам чертежа с размерите! Мога да ги направя и то от правилния материял и ще ви харесат много но зависи от вас без размери не става.
                            Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                            На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                            Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Ти си лесен. Първо при Клюновете ги рециклират добре, при нужда изработват и нови болтове. И второ, за 460 има лесно решение за преправяне с два сменяеми болта.
                              А пропуснах, има и трето - евраците имат оптимал за под 200 лв цялата щанга с два болта при последната проверка.
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
                                И още ви чакам чертежа с размерите! Мога да ги направя и то от правилния материял и ще ви харесат много но зависи от вас без размери не става.
                                Да бе, колкото и аз ти свалих размери от тампоните, за които говорихме. Ама след дълго мислене реших, че е по-добре направо да ти пратя мостри - те са един модел за двигателя и един за скоростите. По-точно един модел, но с два размера. Ама да видим кога ще мога да оставя колата без тампони )))
                                Всъщност на теб колко време ти трябва за да свалиш нужните размери?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X