Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за виското на охлаждането

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за виското на охлаждането

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
    А за това, че ги държиш в багажника, си спомням, че имаше някакви постулати за вертикално съхранение...
    Разглобявайки моето оригинално от нисана не видях никаква причина да се съхранява вертикално. Като го сложиш на мотора и го повърти, така или иначе всичко си се намества. По кутията на новото също нямаше стрелки и указания как да се слага по складовете.

Според мен е градска легенда това. Или оправдание на някой търговец за боклуците, дето продава.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Разглобявайки моето оригинално от нисана не видях никаква причина да се съхранява вертикално. Като го сложиш на мотора и го повърти, така или иначе всичко си се намества. По кутията на новото също нямаше стрелки и указания как да се слага по складовете.

Според мен е градска легенда това. Или оправдание на някой търговец за боклуците, дето продава.
      Единствената причина за това изискване е да не изтече силикона ако я побиеш надолу,някои са отворени отпред, иначе нищо и няма
      ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
        Единствената причина за това изискване е да не изтече силикона ако я побиеш надолу,някои са отворени отпред, иначе нищо и няма
        На моето няма и откъде да изтече "силикона", който всъщност е масло с вискозитет на пчелен мед.

Интересно тия, дето са отворени отпред, като как не се пълнят с боклуци и вода?
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Виското е снимано в първия пост.
          Оригинално темата е дали това виско по снимките ще бие заради скьсани ребра.После се намеси колегата с вьпрос как се сваля виско,а то като го гледам на каталога си е централен болт или това което ти казваш.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:37673246.jpg
Прегледи:1
Размер:55.0 КБ
ID:5380796

Моите се пьлнят от едната страна на виското и спокойно си ги дьржа легнали в багажника под рекьците в легена над резервната гума.Ни са текнали,ни проблеми ми правят,че и сьм ги пробвал всички до един дали си работят.Обикновенно за развиване си нося и ключ като законтрям или с големи клещи или направо с отверката / разлика има межди С и Е класа,на големия има доста повече място примерно/.
          Между виското и радиатора няма мнго място и друдно влиза какьв да е инструмент.Чук вьрши работа обаче,стар ремьк омотан около виското сьщо,но и това е в раздела Потроши си сам

На кутията на Бер си има 3 стрелки които сочат на кьде се сьхранява виското,това за Мерцедес кадето има 3-4 вискота за Г класа с тоя мотор и половината стават за Спринтер
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

За съжаление, телефона ми се бъгна и не мога да кача снимка на виското..отпред има една малка табелка с номера, марката и логото на мерц, отдолу под нея има нещо като малко бутонче, което реално натиснато...нищо не прави..., но засега виското е най-малкия ми проблем ремонта на мотора по най-читавия начин почти ще удари стойността на самия джип...така че ако някога реша да го продам, които и да го купи ще има перфектен мотор Извинявам се че спамя темата

Коментар

Първоначално публикуван от REXER Преглед на мнение
              ....ремонта на мотора по най-читавия начин почти ще удари стойността на самия джип.......
              А дали си заслужава да мислиш за тоя мотор?
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Честно казано много премислях дали изобщо да подхвана джипа! Бях се загледал в разни w 463-ки, но в крайна сметка подкарах ремонта. Иначе за мен лично си заслужава подобен ремонт от чисто икономическа гледна точка... колата я карам всеки ден, не се спира изобщо и е по-лесно да храня по-малък мотор

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  Оригинално темата е дали това виско по снимките ще бие заради скьсани ребра.После се намеси колегата с вьпрос как се сваля виско
                  Аз лично отвих доста трудно самата перка от виското, което се държи с четири винта, единият се скъса, но го разпробихме и излезе без проблем. Лошото е, че на един от другите му се отчупи основата , в която се завива, но това се очакваше, защото си беше спукана и преди това,... на снимките незнам дали се забелязва. Мислех да прибегна до заваряване , но Вальо отрече тази версия и ми даде друг съвет, пък ще видим...
                  I want out !!!

Коментар

Мальк болт и срещуположния и той така.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      Мальк болт и срещуположния и той така.
                      ...ще се наложи и шайба.
                      I want out !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X