Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИМАМ ПИТАНЕ?????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ИМАМ ПИТАНЕ?????

Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнение
    Относно моя проблем,в Русе няма кой да го реши,ако някой колега знае къде трябва да се отиде,да говори тук и сега.Готов съм да ида и в някой друг град,стига да има мастор.Благодара предварително,топката е в моите крака.
    Защо реши че няма кой да го реши в Русе?Най големия цар на подобни проблеми за БГ. е в Русе!Точно Г-клас пак със сменен дв., с шестак с мех. инж. му го пратихме и го оправи!Ако той не може,значи никой не може.Човека се казва Милен Христов и сервиза му се намира на ляво от сточна гара(една стара сграда която е на едно Т-образно кръстовище) В двора на един бетонов възел.Търси го след обяд и вечер.Телефон няма да ти оставям щото няма да ти вдигне. Ако не го намериш ми звънни аз ще го открия 0887364190.

Коментар

Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнение
      Относно моя проблем,в Русе няма кой да го реши,ако някой колега знае къде трябва да се отиде,да говори тук и сега.Готов съм да ида и в някой друг град,стига да има мастор.Благодара предварително,топката е в моите крака.
      За съжаление не мога да ти помогна, но пък стискам палци всичко да се оправи и да споделиш впечатления и снимки!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от stefan stoev Преглед на мнение
        Защо реши че няма кой да го реши в Русе?Най големия цар на подобни проблеми за БГ. е в Русе!Точно Г-клас пак със сменен дв., с шестак с мех. инж. му го пратихме и го оправи!Ако той не може,значи никой не може.Човека се казва Милен Христов и сервиза му се намира на ляво от сточна гара(една стара сграда която е на едно Т-образно кръстовище) В двора на един бетонов възел.Търси го след обяд и вечер.Телефон няма да ти оставям щото няма да ти вдигне. Ако не го намериш ми звънни аз ще го открия 0887364190.
        Благодарско колега,утре ще пробвам да го намеря,и ако не успея ще ти звънна.
        ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
        Г 230Е
        Г 500 0887 390 703

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X