Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИМАМ ПИТАНЕ?????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ИМАМ ПИТАНЕ?????

Колеги някои знае ли за какво се използва нещото което се намира в задния ляв калник приличащо на резервоар????

От: ИМАМ ПИТАНЕ?????

Това Е резервоар, разрови малко по назад , бях пуснал тема , може да ти е от полза
    I want out !!!

Коментар

Но той не е свързан към системата по никакъв начин мога ли да го изхвърля?

Коментар

Можеш ли да пуснеш снимки да го видим?
        I want out !!!

Коментар

Виж тук:
          http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=73914
          I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от todkos Преглед на мнение
            Но той не е свързан към системата по никакъв начин мога ли да го изхвърля?
            Може. Трябва да има Ф60 маркуч между основния и допълнителния резервоар. Има и отдушник вързан в общата система. Запушваш дупката кадърно и си караш.

Зад тоя добавък пречи да се набива кал директно по бомбетата. Понякога помага.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Прав си за калта но маркуч няма и маи никога е нямало защото на резервоара няма извод за маркуч ф60

Коментар

Резервоара е сменян. Предполагам, че този който е в момента на колата е пластмасов.

ПП ако беше написал каква е жипката, колко по-лесно щеше да бъде...
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Вече го няма това нещо, а стария не е сменян метален си е и като го свалих не личеше да е сменян,Г 280 ако на някои му трябва да пише да се разберем или на 0898648847 Тодор.

Коментар

Щеме извините,но ще питам тук зада не отварям нова тема.Та,имам Г230,на което смених мотора с редови шестак 300е от 124.Всичко добре,само дето не можем да оправим оборотите.Два пъти ходих до Мерцедес Русе,уж добре ама не би,вдигат се оборотите,падат,няма оправия.Дори последния път гледам,че резнали единия вакум с два щуцера и снадили двата маркуча,пак същата работа.Нали като е студен двигателя трябва да повиши малко оборотите до 1000:1200,икато стопли да падне до към650-700об.?При мен си пали до 700 и като стопли пак толкова,само,че от 700 до 1200 ипосле така докато достигне работна температура.Забравих да спомена,че двигателя есъс сменени биелни, основни лагери,сегменти,маслообирачи,клапани,абе нещто като основен ремонт.Моля,ако някой го е ял такъв да помогне!Предваритено благодарности,ще почерпя на Трявна.
                    ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
                    Г 230Е
                    Г 500 0887 390 703

Коментар

Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнение
                      Щеме извините,но ще питам тук зада не отварям нова тема.Та,имам Г230,на което смених мотора с редови шестак 300е от 124.Всичко добре,само дето не можем да оправим оборотите.Два пъти ходих до Мерцедес Русе,уж добре ама не би,вдигат се оборотите,падат,няма оправия.Дори последния път гледам,че резнали единия вакум с два щуцера и снадили двата маркуча,пак същата работа.Нали като е студен двигателя трябва да повиши малко оборотите до 1000:1200,икато стопли да падне до към650-700об.?При мен си пали до 700 и като стопли пак толкова,само,че от 700 до 1200 ипосле така докато достигне работна температура.Забравих да спомена,че двигателя есъс сменени биелни, основни лагери,сегменти,маслообирачи,клапани,абе нещто като основен ремонт.Моля,ако някой го е ял такъв да помогне!Предваритено благодарности,ще почерпя на Трявна.
                      Мотора дет си сложил е:
                      1-с 2 клапана на цилиндър - демек М103
                      2-с 4 клапана - М104
                      Тотално различни са и подхода е различен....
                      предполагам че си с М103 - там е КЕ джетроник, празния ход се прави с един баипасен вентил -много хора му викат моторче ама не е, погледни него първо а и трябва да се погледне и системата му за управление. Евентуално тоя дет ти е местил двигателя може да е
                      объркал нещо и да не работи, отделно тоя клапан много често с течение на времето засяда и не работи като трябва- някои път му трябва почистване ама някои път иска нов......

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
                        Мотора дет си сложил е:
                        1-с 2 клапана на цилиндър - демек М103
                        2-с 4 клапана - М104
                        Тотално различни са и подхода е различен....
                        предполагам че си с М103 - там е КЕ джетроник, празния ход се прави с един баипасен вентил -много хора му викат моторче ама не е, погледни него първо а и трябва да се погледне и системата му за управление. Евентуално тоя дет ти е местил двигателя може да е
                        объркал нещо и да не работи, отделно тоя клапан много често с течение на времето засяда и не работи като трябва- някои път му трябва почистване ама някои път иска нов......
                        Колега знам само,че мотора е механична инжекция и е с по два клапана на цилиндър.
                        Г 230Е
                        Г 500 0887 390 703

Коментар

Вече го няма това нещо, а стария не е сменян метален си е и като го свалих не личеше да е сменян,Г 280 ако на някои му трябва да пише да се разберем или на 0898648847 Тодор.
                          На Пламен Тенев се не му стига резервоара.Е сега ще му звънна.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Относно моя проблем,в Русе няма кой да го реши,ако някой колега знае къде трябва да се отиде,да говори тук и сега.Готов съм да ида и в някой друг град,стига да има мастор.Благодара предварително,топката е в моите крака.
                            Г 230Е
                            Г 500 0887 390 703

Коментар

Снимай го това нещо де! Да речем , че мен може да ме интересува...
                              I want out !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X