Колеги някои знае ли за какво се използва нещото което се намира в задния ляв калник приличащо на резервоар????
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ИМАМ ПИТАНЕ?????
Свий
X
-
I want out !!!
Коментар
-
От: ИМАМ ПИТАНЕ?????
Първоначално публикуван от todkos Преглед на мнениеНо той не е свързан към системата по никакъв начин мога ли да го изхвърля?
Зад тоя добавък пречи да се набива кал директно по бомбетата. Понякога помага.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Резервоара е сменян. Предполагам, че този който е в момента на колата е пластмасов.
ПП ако беше написал каква е жипката, колко по-лесно щеше да бъде...Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Щеме извините,но ще питам тук зада не отварям нова тема.Та,имам Г230,на което смених мотора с редови шестак 300е от 124.Всичко добре,само дето не можем да оправим оборотите.Два пъти ходих до Мерцедес Русе,уж добре ама не би,вдигат се оборотите,падат,няма оправия.Дори последния път гледам,че резнали единия вакум с два щуцера и снадили двата маркуча,пак същата работа.Нали като е студен двигателя трябва да повиши малко оборотите до 1000:1200,икато стопли да падне до към650-700об.?При мен си пали до 700 и като стопли пак толкова,само,че от 700 до 1200 ипосле така докато достигне работна температура.Забравих да спомена,че двигателя есъс сменени биелни, основни лагери,сегменти,маслообирачи,клапани,абе нещто като основен ремонт.Моля,ако някой го е ял такъв да помогне!Предваритено благодарности,ще почерпя на Трявна.ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнениеЩеме извините,но ще питам тук зада не отварям нова тема.Та,имам Г230,на което смених мотора с редови шестак 300е от 124.Всичко добре,само дето не можем да оправим оборотите.Два пъти ходих до Мерцедес Русе,уж добре ама не би,вдигат се оборотите,падат,няма оправия.Дори последния път гледам,че резнали единия вакум с два щуцера и снадили двата маркуча,пак същата работа.Нали като е студен двигателя трябва да повиши малко оборотите до 1000:1200,икато стопли да падне до към650-700об.?При мен си пали до 700 и като стопли пак толкова,само,че от 700 до 1200 ипосле така докато достигне работна температура.Забравих да спомена,че двигателя есъс сменени биелни, основни лагери,сегменти,маслообирачи,клапани,абе нещто като основен ремонт.Моля,ако някой го е ял такъв да помогне!Предваритено благодарности,ще почерпя на Трявна.
1-с 2 клапана на цилиндър - демек М103
2-с 4 клапана - М104
Тотално различни са и подхода е различен....
предполагам че си с М103 - там е КЕ джетроник, празния ход се прави с един баипасен вентил -много хора му викат моторче ама не е, погледни него първо а и трябва да се погледне и системата му за управление. Евентуално тоя дет ти е местил двигателя може да е
объркал нещо и да не работи, отделно тоя клапан много често с течение на времето засяда и не работи като трябва- някои път му трябва почистване ама някои път иска нов......
Коментар
-
Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнениеМотора дет си сложил е:
1-с 2 клапана на цилиндър - демек М103
2-с 4 клапана - М104
Тотално различни са и подхода е различен....
предполагам че си с М103 - там е КЕ джетроник, празния ход се прави с един баипасен вентил -много хора му викат моторче ама не е, погледни него първо а и трябва да се погледне и системата му за управление. Евентуално тоя дет ти е местил двигателя може да е
объркал нещо и да не работи, отделно тоя клапан много често с течение на времето засяда и не работи като трябва- някои път му трябва почистване ама някои път иска нов......ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Първоначално публикуван от todkos Преглед на мнениеВече го няма това нещо, а стария не е сменян метален си е и като го свалих не личеше да е сменян,Г 280 ако на някои му трябва да пише да се разберем или на 0898648847 Тодор.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Относно моя проблем,в Русе няма кой да го реши,ако някой колега знае къде трябва да се отиде,да говори тук и сега.Готов съм да ида и в някой друг град,стига да има мастор.Благодара предварително,топката е в моите крака.ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Първоначално публикуван от todkos Преглед на мнениеВече го няма това нещо, а стария не е сменян метален си е и като го свалих не личеше да е сменян,Г 280 ако на някои му трябва да пише да се разберем или на 0898648847 Тодор.I want out !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар