Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Един дърт участник пак е в отбора.
Свий
X
-
От: Един дърт участник пак е в отбора.
Първоначално публикуван от Любака Преглед на мнениеДа видим кой ще познае кой е това?
[ATTACH=CONFIG]419427[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]419426[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]419425[/ATTACH]
Това малко фото. Утре мисля да направя пълна фото история на проекта.ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Е! Това е Лора, бившата на Търтея
http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=%EB%EE%F0%E0Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Eто фото историята на Сандъчко.
Първи моменти заедно и впечатления.
Малко подпушва от към гумите бърнаутаджийка е. Не иска от софиянец майна да става. Чак си събу едната обувка на влизане в Пловдив, вечерта не можахме да е намерим 12 човека та на светло е намерихме на 200м в нивата.
Коментар
-
Мотор вън първи път след едва 200км.
След което и двата моста на съставни части, и всичко сменено.
(тук фото по късно)
Идва време на фейслифта.
и още мотор вътре втори път
Моменти на взаимна радост като изключим срещата с бензиноколонката.
и още
и още
и след месеци на мъки решението бе взето НАФТА ПОВЕР.
Хоп.
Коментар
-
Ето го и нафталина, М57 Б30 с 6-степена ръчна скоростна кутия.
В12 след като напусна коша дойде време за последния за сега имплант.
И ето как е застанал мирно.
Вече навъртя около 300км градски цикъл и е доста добре. За сега е без кулер и без пр. геометрия но не е проблем за умиране. Турбото му е хипер хибридна самоделка с АР66 и буст 0,9бар на 1700рпм и 1.1бар на 2100рпм. Има голяма вероятност да влиза в оверспин в високите но това ще бъде проверено едва когато изчистя повечето дефекти които съм набелязал.
Искам да благодаря на целия отбор юнаци дарили време и усилия това да се осъществи.Последно редактирано от Любака; 16-02-12, 21:28.
Коментар
-
Интересно ми е вашето мнение за вървежа на мотора и какъв разход даваше, че чак толкова ви уплаши? Също така има ли по-детайлни снимки как седи мотора спрямо моста, с неговия картер ли си карате или сте слагали/правили заден? Просто малко подробности, тъй като тука се замисля един проект с V12 BMW.RB Patrol Team
Коментар
-
Значи снимки по детайлни ще потърся, но картера който ползвах без никакви преправки беше от Е32 750 той е с много тясна предна вана и предния мост без пружините опрял на шокабзорберите беше по на 10см от него. Разход 20-30 на 100 . Коя точно разновидност на тоя мотор ще ползвате?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар