Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВИБРАЦИИ НА ПИСТОВИЯ РЕМЪК НА 300ГД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ВИБРАЦИИ НА ПИСТОВИЯ РЕМЪК НА 300ГД

Първоначално публикуван от nane_g Преглед на мнение
    мотора е с по два клапана амортисорчето съм го сменил както съм описал по горе люлката не е с лаер а със втулака но не е рабита добре е но прожината не съм я сменял
    Само пружината остава като опция!Сигурно се е уморила и омекнала....откъдето и Не опъва ремъка добре!
    Два Мерцедеса съм имал и винаги проблеми с Амортисьорчето(успокойтеля)!Досега с пружина не съм имал проблем!
    На сегашният ми смених успокойтеля два пъти за 1 месец и сега пак се скапа!То къса тампона от ухото и ако не се загледаш добре си изглежда здраво,а като му дадеш газ "заклинва" ,откъдето идват и вибрациите на ремъка и хлабината!Аз на моя,понеже ми писна му сложих две големи шайби и вече нямам грижи.....Но при теб изглежда,че си убеден,че проблема не е от там.....такаче мисли как пробваш с друга прижина!Може да отидеш с джипката до някоя морга,където да пробваш на мясно и ако не е това,да не го взимаш....и съответно,ако е там проблема да си го решиш! ....Успех!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
      На сегашният ми смених успокойтеля два пъти за 1 месец и сега пак се скапа!...
      Емо,първо, успокоителите са различни за различните двигатели ( пише си на тях по колко нютона са ), и второ, са от различни производители.
      Нагледал съм се на случаи като твоя - съвета ми е смяна само с оригинал - знаеш от къде, за съжаление, скъпо, но ...

Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
        Емо,първо, успокоителите са различни за различните двигатели ( пише си на тях по колко нютона са ), и второ, са от различни производители.
        Нагледал съм се на случаи като твоя - съвета ми е смяна само с оригинал - знаеш от къде, за съжаление, скъпо, но ...

Успех!
        Благодаря ти Вени! ...За съжаление е от там и е по рама!....и то точно от "изгодните" ....Затова й му се ядосах и сложих шайбите,защото се ядосах много.....както и да е! ....По натам ще го сменям пак!
        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X