Обява
Свий
Няма добавени обяви.
UNIMOG
Свий
X
-
Re: UNIMOG
литература про UNIMOG
... и это пройдет.....
Chevrolet Express G1500 2000 г. Ford Explorer 1994 г. Opel Kadett 1979 г. Voschod-2 1971 г. UNIMOG 1963 г.
-
клубы любителей мерседесов
мануалы по МВ и не только, толковые консультации в работе с скачками CD в инете, их установкой и т.д.
... и это пройдет.....
Chevrolet Express G1500 2000 г. Ford Explorer 1994 г. Opel Kadett 1979 г. Voschod-2 1971 г. UNIMOG 1963 г.
Коментар
-
Замена бензинового движка на дизель
только лучше все это проделовать с 3 литровым двигателем....
... и это пройдет.....
Коментар
-
До: UNIMOG
Гогааа, к`ви си ги написал, човека не схваща нищо. Пък и си е Химик
Той няма да слага мостове от Унимог на друго, той си подготвя ЦЯЛ Унимог за експедиции
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ти па Дима сега ме засрамваш, аз едва едва се престраших да пиша на Руски и ти ме скастри като даскал първолаче
)
Ами химик не се пише така освен на шльокавица
А за МОГ'а не помня да ми е споделял за какво го готви а и аз имам къса памет за някой неща може и да съм пропуснал...
Много поздрави,Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Явно и на руската шльокавица е пак същото, щот той си е такъв човека и с това си се занимава. Тук е момента да го питате за антикорозионната обработка, щот той обработва разни кораби дет киснат в солена вода и пак не ръждясват
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
вот унимога мосты на патруле, машина Вильнюского клуба
а тут подробно про ее переделки
... и это пройдет.....
Коментар
-
у Unimoga взимозаменимы редуктора (перед-зад), вращение карданного вала в одну сторону....
не в тему, но красиво
... и это пройдет.....
Коментар
-
Красиво но импотентно, движок от Ифы слабенький...
Туда нужно V8 5.7 джиемовскую....Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар