Обява

Свий
Няма добавени обяви.

G-class от Френския KFOR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• G-class от Френския KFOR

Първо се извинявам ако темата не е на правилното място!.Добър вечер,колеги след доста дълго търсене на автомобил си харесах на Драгичево едни Г-клас,практически нови са около 20-30км.Искам да попитам дали някой от вас,който е по компетентен ги е оглеждал.На мен ми направи впечатление,че това е военно изпълнение.На кратко,това са Г-клас с мотор от Пежо,нямат турбо(искам да отбележа,че не ми трябва кой знае каква мощност)също така нямат и хидравлика.Интересува ме дали си струва да се вземе за цена от около 5000-7000лв.Не искам да задавам излишни въпроси от порядака на-как са с диференциали,скорости и прочие.

От: G-class от Френския KFOR

Я дай снимки, ВИН, модел. Какво значи нямат хидравлика? Гелендия без хидравлика е неуправляема.
    Произвеждат се някакви французки извращения но ако купето и шасито са здрави (без ръжди) може да си заслужава.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

За съжаление снимки не направих.Г-то всичко е,като на Немският вариант,само дето е с Пежо мотор.Така останах с впечатление,че нямат хидравлик.Джипките нямат никакви ражди,нито по купе,нито по рама.Консервирани са,както беше консервиран Уралът ми.Сферите завити с марля,обилно намазана с грес,двигателите също консервирани с марли намазани с грес.Както казах практически нови,много се замислям за такава машин.Оборудвана е с 2 ръчни блокажа има си и бавни скорости.Бавните и предният мост се оправляват само от 1 ръчка.

Коментар

Сериозно ли за тази цена става въпрос?
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Да колега,незнам дали е виска или ниска за тази машина,но аз почти се реших да отида да си взема един брой.Единствените забележки са,че имат леки удари по ламарините-явно,като са строявани.Просто тук-там ламарините са "хлътнали",но това въобще не е фатално,поне аз мисля така

Коментар

Къде са в Драгичево, колко са? Ще съм благодарен за всяка информация, че да не минавам утре 500км ако не си заслужават.
            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
              Да колега,незнам дали е виска или ниска за тази машина,но аз почти се реших да отида да си взема един брой.Единствените забележки са,че имат леки удари по ламарините-явно,като са строявани.Просто тук-там ламарините са "хлътнали",но това въобще не е фатално,поне аз мисля така
              Колега, пали нещо и отивай купувай, че пусна мухата в неправилния подфорум, и докато се усетиш, ще са останали само марлите с греста - всичко ще е изкупено... Тука са само болни мозъци на тема Г...

Като знам аз какво взех за 5800, тия приказки с марлите с греста... Май и аз ще припалвам, и няма и да питам къде са в Драгичево.

Надявам се, ясно е че се шегувам, ама само малко.
              Последно редактирано от The Bear; 25-12-10, 22:30.
              Без блокажи си за никъде. :D
              Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Леле мале...кво става!
                Днес тамън се приказвах с един приятел дето му остана едно двигателче от Мерцедес 3200кубика бензин!
                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Предложи им да си вземат мотора и да си го бинтоват още по-добре. Читава г-класа под 10 000 лв е находка.
                  Седалки имат ли? А кормило?
                  п.п. Дали са със сменени консумативи.
                  ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                    Предложи им да си вземат мотора и да си го бинтоват още по-добре. Читава г-класа под 10 000 лв е находка.
                    Седалки имат ли? А кормило?
                    п.п. Дали са със сменени консумативи.
                    Той баща ми ме врънка от няколко седмици да ходим да гледаме, ма така и не стигнах до там.

Взети са на куп. Пазар в момента все още няма. Цените съвсем спокойно може да са толкова. Ся чак ме е яд че днес не отидох. На 300м бях от автокъщите.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Той баща ми ме врънка от няколко седмици да ходим да гледаме, ма така и не стигнах до там.

Взети са на куп. Пазар в момента все още няма. Цените съвсем спокойно може да са толкова. Ся чак ме е яд че днес не отидох. На 300м бях от автокъщите.
                      Все ме съмнява да са нови... Тия дето ги продават да не са малоумни?! А военните може да са ги наплескали с грес та не можеш и да разбереш колко е изгнило, или ако преди това са ги наръсили с боя навсякъде - те ти ново. Не знам, де.
                      Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Колеги,оглеждах ги лично,както вече казах по джипките няма нито гнило нито каквото и да било друго износване,имат леки външни удари по купето.Готови са за експлотация.

Коментар

Колеги,оглеждах ги лично,както вече казах по джипките няма нито гнило нито каквото и да било друго износване,имат леки външни удари по купето.Готови са за експлотация.
                          Предлагам да си спретнем утре в 8:00ч една бърза сбирка на Геленде клуба... Нека да е в... Драгичево! Тъкмо ще си направим обща снимка с новите придобивки.

Rocco, утре ще продават ли?
                          Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
                            Все ме съмнява да са нови... Тия дето ги продават да не са малоумни?! А военните може да са ги наплескали с грес та не можеш и да разбереш колко е изгнило, или ако преди това са ги наръсили с боя навсякъде - те ти ново. Не знам, де.
                            Бе нови със сигурност не са. Ама като знам какви УАЗ-ки се продаваха някога от армията, поне по гнилоч може и да са наистина читави. Виж какво ще изтече от дифове и прочие - нямам идея.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колега,що тука писа бе???Те тия хора луди,ей още сега ще тръгнат да ги пазарят

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X