Първо се извинявам ако темата не е на правилното място!.Добър вечер,колеги след доста дълго търсене на автомобил си харесах на Драгичево едни Г-клас,практически нови са около 20-30км.Искам да попитам дали някой от вас,който е по компетентен ги е оглеждал.На мен ми направи впечатление,че това е военно изпълнение.На кратко,това са Г-клас с мотор от Пежо,нямат турбо(искам да отбележа,че не ми трябва кой знае каква мощност)също така нямат и хидравлика.Интересува ме дали си струва да се вземе за цена от около 5000-7000лв.Не искам да задавам излишни въпроси от порядака на-как са с диференциали,скорости и прочие.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
G-class от Френския KFOR
Свий
X
-
От: G-class от Френския KFOR
Я дай снимки, ВИН, модел. Какво значи нямат хидравлика? Гелендия без хидравлика е неуправляема.
Произвеждат се някакви французки извращения но ако купето и шасито са здрави (без ръжди) може да си заслужава.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо
Silverado 1.3 i
-
За съжаление снимки не направих.Г-то всичко е,като на Немският вариант,само дето е с Пежо мотор.Така останах с впечатление,че нямат хидравлик.Джипките нямат никакви ражди,нито по купе,нито по рама.Консервирани са,както беше консервиран Уралът ми.Сферите завити с марля,обилно намазана с грес,двигателите също консервирани с марли намазани с грес.Както казах практически нови,много се замислям за такава машин.Оборудвана е с 2 ръчни блокажа има си и бавни скорости.Бавните и предният мост се оправляват само от 1 ръчка.
Коментар
-
Да колега,незнам дали е виска или ниска за тази машина,но аз почти се реших да отида да си взема един брой.Единствените забележки са,че имат леки удари по ламарините-явно,като са строявани.Просто тук-там ламарините са "хлътнали",но това въобще не е фатално,поне аз мисля така
Коментар
-
Колега, пали нещо и отивай купувай, че пусна мухата в неправилния подфорум, и докато се усетиш, ще са останали само марлите с греста - всичко ще е изкупено...Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнениеДа колега,незнам дали е виска или ниска за тази машина,но аз почти се реших да отида да си взема един брой.Единствените забележки са,че имат леки удари по ламарините-явно,като са строявани.Просто тук-там ламарините са "хлътнали",но това въобще не е фатално,поне аз мисля така
Тука са само болни мозъци на тема Г...

Като знам аз какво взех за 5800, тия приказки с марлите с греста... Май и аз ще припалвам, и няма и да питам къде са в Драгичево.
Надявам се, ясно е че се шегувам, ама само малко.
Последно редактирано от The Bear; 25-12-10, 23:30.Без блокажи си за никъде. :D
Без лебедка, хептен...
0887 731062 - Цецо
Коментар
-
Той баща ми ме врънка от няколко седмици да ходим да гледаме, ма така и не стигнах до там.Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеПредложи им да си вземат мотора и да си го бинтоват още по-добре. Читава г-класа под 10 000 лв е находка.
Седалки имат ли? А кормило?
п.п. Дали са със сменени консумативи

.
Взети са на куп. Пазар в момента все още няма. Цените съвсем спокойно може да са толкова. Ся чак ме е яд че днес не отидох. На 300м бях от автокъщите.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Все ме съмнява да са нови... Тия дето ги продават да не са малоумни?! А военните може да са ги наплескали с грес та не можеш и да разбереш колко е изгнило, или ако преди това са ги наръсили с боя навсякъде - те ти ново. Не знам, де.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеТой баща ми ме врънка от няколко седмици да ходим да гледаме, ма така и не стигнах до там.
Взети са на куп. Пазар в момента все още няма. Цените съвсем спокойно може да са толкова. Ся чак ме е яд че днес не отидох. На 300м бях от автокъщите.
Без блокажи си за никъде. :D
Без лебедка, хептен...
0887 731062 - Цецо
Коментар
-
Предлагам да си спретнем утре в 8:00ч една бърза сбирка на Геленде клуба... Нека да е в... Драгичево! Тъкмо ще си направим обща снимка с новите придобивки.Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнениеКолеги,оглеждах ги лично,както вече казах по джипките няма нито гнило нито каквото и да било друго износване,имат леки външни удари по купето.Готови са за експлотация.
Rocco, утре ще продават ли?Без блокажи си за никъде. :D
Без лебедка, хептен...
0887 731062 - Цецо
Коментар
-
Бе нови със сигурност не са. Ама като знам какви УАЗ-ки се продаваха някога от армията, поне по гнилоч може и да са наистина читави. Виж какво ще изтече от дифове и прочие - нямам идея.Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнениеВсе ме съмнява да са нови... Тия дето ги продават да не са малоумни?! А военните може да са ги наплескали с грес та не можеш и да разбереш колко е изгнило, или ако преди това са ги наръсили с боя навсякъде - те ти ново. Не знам, де.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Колега,що тука писа бе???Те тия хора луди,ей още сега ще тръгнат да ги пазарятПървоначално публикуван от Rocco Преглед на мнениеКолеги,оглеждах ги лично,както вече казах по джипките няма нито гнило нито каквото и да било друго износване,имат леки външни удари по купето.Готови са за експлотация.

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар