Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почна се

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Почна се

Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнение
    Искаш ли една готова цяла генерация за теб с едно гърне?
    Къде беше малко по рано вече я направихме А тръбата е броня много много здрава

Коментар

Радеитора си е от 240д -на къде по голям

Коментар

Той Мишо се така.... на края...смени 3 радиатора за да си купа нкрая чисто нов от ГАЗ-ка

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
          Той Мишо се така.... на края...смени 3 радиатора за да си купа нкрая чисто нов от ГАЗ-ка
          Поправка, от Виетнамка!!!

Коментар

Първоначално публикуван от stevancochev Преглед на мнение
            Радеитора си е от 240д -на къде по голям
            Стефчо няма да стане с този радиатор, вервай ми!!!
            Много хора минахме по този път и двата варианта са:
            1. Оригинален радиатор от Г-класа с този двигател (при 350ТД е същият). Нов струва около 1500лв. няма да имаш никога проблеми!!!
            2. Втория вариант е моя - чисто нов радиатор от Виетнамка, струва около 600лв., който трябва да се преправи за входната и изходната линия и освен това трябва целия да се презавари наново, защото е руски и фабрично си е сбъркан! С всичките му преправки ще излезе 1000лв. и не е като оргиналното.
            Аз бих сложил оригиналния!!!
            Каквото и да решиш в едно съм 100% сигурен - с твоят радиатор няма да стане!!!
            Последно редактирано от MDRAZHEV; 02-03-11, 09:23. Причина: Грешка

Коментар

Мдаа.......и аз поразместих изходите...иначе моя е от ГАЗ или ПАЗ триредов-меден...7,5литра само у него влиза....и 5,6-цата пак го грейва прилично!

Коментар

Вярвам ви Нека първо го взема ат маисторите и го поткарам пък квот сабия покаже

Коментар

Първо палене след 3 месеца мина успешно с малко въртене http://vbox7.com/play:0ffab349 Малко остана

Коментар

Първоначално публикуван от stevancochev Преглед на мнение
                    Първо палене след 3 месеца мина успешно с малко въртене http://vbox7.com/play:0ffab349 Малко остана
                    Абе и тия ли двигатели така потракват?! Аз си мислех, че нещо по-мазно, такова...

Поздравления!
                    Без блокажи си за никъде. :D
                    Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Браво за положените усилия и търпение!
                      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
                        Абе и тия ли двигатели така потракват?! Аз си мислех, че нещо по-мазно, такова...

Поздравления!
                        Споко по мазное тук не е в режим и има бая кабелаж , диагностика и тн

Коментар

Стефчо във София видях този двигате със механична помпа от 350

Коментар

Първоначално публикуван от miro krosa Преглед на мнение
                            Стефчо във София видях този двигате със механична помпа от 350
                            Да и колко коня е

Коментар

Стефане, внимавай. Не помня коя година ти е донора, но ако е между 95 и97ма е опасно.
                              Аз си прецаках имобилайзера от ръчкане и сега съм на трупчета.

Модела за тия две години е с дистанционно на IR но имобилайзера е с чип и комуникацията по KAN е задължително условие за компа да запали.
                              Вече две седмици търся някой да ми оправи имобилайзера или да го скопи но удрям на камък. До сега само разказвачи. Всичко останало се изхвърля спокойно. Като тръгне и всичко е наред, може да отидеш на едно чипче.
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Вальо
                                виж при тези братя поляци за лекарство за твоя проблем...
                                http://elektronika.diytrade.com/sdp/...nly_37_42.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X