Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Почна се

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Почна се

Това отдавна. Сега ще резна мултито и имобилайзера, а после ще слагам управление собствено производство. Прави се в момента.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Благодаря Вальо Как се справи с маховика-пластинките при прехода към ръчка На 606 мотора няма ръчка а на 603 примерно има дали ще паснат маховиците Педпочитам оригинален
      Последно редактирано от stevancochev; 13-02-11, 08:20.

Коментар

Маховиците стават на всички Мерцове един на друг. Ако има такива които не стават, то аз не съм ги виждал.
        Обаче.....
        Има
        1. обикновенни = скорости с дълга ос
        2. демпферни = скорости с къса ос.

Демпферния съединител е глезена работа и не знам колко ще устиска на издевателства.
        Обикновенните обикновенно са по-малечки и не устискват на големите мотори. -пробвано.
        Може би от някой бус да има готово решение.
        !!! Модерните феродови дискове имат една еб@на система за монтаж и саморегулиране. Ако са нови-не махайте капачката преди да го стегнете на маховика!!!
        Ако са стари, чакайте снимки довечера.
        Аз намерих притискател и феродо от 270ЦДИ Имам и маховика но е демпферен и не ме кефи а и не става на кутия 717.439.
        Сега отивам да тунинговам стария маховик при един стругар. Ще снимам.
        Пластинките ги имитирах с болтове. мисля, че стана добре. Снимки довечера.
        Ако вземеш маховик от някоя модерна кола, той си има пластинки. Обикновенно на ЦДИто са повече. Постригваш излишните.

ПП ще пусна тема за смяна на мотор. Да си пишеме кой какъв го е ял и как се е оправил, на пук на професионалистите дето ни гледат сеира.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Маховиците стават на всички Мерцове един на друг. Ако има такива които не стават, то аз не съм ги виждал.
          Обаче.....
          Има
          1. обикновенни = скорости с дълга ос
          2. демпферни = скорости с къса ос.

Демпферния съединител е глезена работа и не знам колко ще устиска на издевателства.
          Обикновенните обикновенно са по-малечки и не устискват на големите мотори. -пробвано.
          Може би от някой бус да има готово решение.
          !!! Модерните феродови дискове имат една еб@на система за монтаж и саморегулиране. Ако са нови-не махайте капачката преди да го стегнете на маховика!!!
          Ако са стари, чакайте снимки довечера.
          Аз намерих притискател и феродо от 270ЦДИ Имам и маховика но е демпферен и не ме кефи а и не става на кутия 717.439.
          Сега отивам да тунинговам стария маховик при един стругар. Ще снимам.
          Пластинките ги имитирах с болтове. мисля, че стана добре. Снимки довечера.
          Ако вземеш маховик от някоя модерна кола, той си има пластинки. Обикновенно на ЦДИто са повече. Постригваш излишните.

ПП ще пусна тема за смяна на мотор. Да си пишеме кой какъв го е ял и как се е оправил, на пук на професионалистите дето ни гледат сеира.
          Вальо аз слагам кутията от 300 механичната инжекция 124ката и маховика е малко кофти там дето трябва да са пластините има 3 ръба по 10тина см

Коментар

Пластините на маховиците се оказват на едно и също място на всички Мерцове. Те това е 270 ЦДИ

Диаметър външно 273мм. Толкова е и на 250Турбо. Забравих да премеря височината спрямо фланеца но Ще се поправя.

Това са моите пластинки.

Така се прави използван притискател от модерните. Дез феродо се натиска лекинко докато освободи саморегулировката и я връщате с ръка вниматално да събере малките пружинки. Държите докато чирака освободи пресата.

Е тия пружинки.

Това е тунинговия маховик от 250GD с притискател и феродо от 270CDI Да видиме дали ще стане.

Е тия
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Благодаря за отгворите ,Валиьо и на Стефан също.

Коментар

Ади ба.... Не го ли подкарахте това чудо?
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                  Ади ба.... Не го ли подкарахте това чудо?
                  Още не малко остана ама и ние работим по него петък и събота Не искам накрая да претупваме

Коментар

С каква скоростна кутия ще е?

Коментар

Първоначално публикуван от Rayden_G Преглед на мнение
                      С каква скоростна кутия ще е?
                      300 бензин 124ка

Коментар

Благодаря за отговора.
                        И аз мисля да слагам такава кутия, но се притеснявам да не дойде слаба.

Коментар

Малко остана Скорости -готови Кулера и вентилатори с малко рязане и заваряване -готови Аспух-прависе Инсталация -да се подреди в купето Остава още малко март ще е
                          Прикачени файлове

Коментар

Таблото е на 4 болтчета. Свали го и всичко ще ти се види по-лесно
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Стефчо виждам два проблема -
                              1. Търси нов воден радиатор, защото ако си мислиш, че с този ще охладиш този двигател, дълбоко се лъжеш.
                              2. Тази тръба, която си я сложил отпред, може ли да ми обясниш каква роля играе? Един много малко по-силем удар отпред и ще направиш всичко зад нея на мармалад!

Коментар

Искаш ли една готова цяла генерация за теб с едно гърне?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X