Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сбирка на собствениците на Ленд Ровър - коментари от срещата!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сбирка на собствениците на Ленд Ровър

Браво на вас! Много добре сте се забавлявали. Много съжалявам, че пропуснах да дойда. Гаден вирус ме извади от строя.
    Колко дълъг бе маршрута? Колко от разстоянието е по черен път?
    Следващия път се надявам да се запознаем.
    Поздрави на всички.

Коментар

До: Сбирка на собствениците на Ленд Ровър - коментари от срещата!

Браво, Вельо. Отлични клипове.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Скоро ще монтирам и трети клип, но в момента ме налегнаха грижи. Имам щета и при посещението ми днес в Мото Пфое ми отказа и дистанционното. Въведох кода на ръка и отидох да взема и второто дистанционно, за да ги прекодират. Прекодираха ги, но имобилизацията на двигатела отказала да се изключи, та сега Диското е недвижим имот в МПф., а аз съм налегнат от мрачни мисли. Когато се поразсеят облаците ще го монтирам. Извинявам се за забавянето!

Коментар

Бас държа че ако го изместите от района ще запали.
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
            Бас държа че ако го изместите от района ще запали.
            Стига бе. Не така!!!! Правят хората к'вото могат, а малко могат повече.
            За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
              Скоро ще монтирам и трети клип, но в момента ме налегнаха грижи. Имам щета и при посещението ми днес в Мото Пфое ми отказа и дистанционното. Въведох кода на ръка и отидох да взема и второто дистанционно, за да ги прекодират. Прекодираха ги, но имобилизацията на двигатела отказала да се изключи, та сега Диското е недвижим имот в МПф., а аз съм налегнат от мрачни мисли. Когато се поразсеят облаците ще го монтирам. Извинявам се за забавянето!
              Не се коси. И мене днес ме забърса една звезда. Амнисирах я, макар че трябваше да и взема 50-100 кинта. Беше гримирана / явно на огледалото на което трябваше да ме види/. А аз бях спрял. Изобщо Дискавъри е едно малко, почти невидимо возило.
              За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                Стига бе. Не така!!!! Правят хората к'вото могат, а малко могат повече.
                Колега,май не ме разбра.Тези аларми имат лошото качество да се смущават от външни сигнали,тогава дори и кодовете не помагат.Някой път дори преместване от два метра върши работа.
                В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Когато отказа алармата, запалването беше наред. Когато оправиха алармата, запалването отказа. Това е хронологията на събитията, ама да не оспамваме харната тема. Чел съм сходната тема и за нея се сетих, но не мога да давам акъл на майсторите от МПф. Такъв грийнхорн съм, че чак ме е срам.

Коментар

Докато пътешествах виртуално толкова ми заприличаха на вас (собствениците на Ленд Ровър), тия ХАмериканци,че не се....уффф... ше стане и от тях човеци.

....всякаква прилика с лица, факти и събития е съвсем СЛУЧАЙНА...
                    Прикачени файлове
                    Land Rover Discovery:
                    - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                    Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Стига бе....И в Америка ли бяхме?

Коментар

Хайде събота 29.03 или неделя 30.03 пак да се съберем. Толкова яко беше, че ми се ще да го правим по-често. Ако пък има и риболовци, можем да го съчетаем. Дайте да се организираме, времето го дават слънчево.
                        "Land Rover не губи масло, той маркира територия."

Искам България чиста!!!

Коментар

Чак да не повярваш!
                          Бе мислех си аз по едно време, че се телепортирахме на някъде, ама чак в Америка?! Следващия път ще внимавам повече...
                          Последно редактирано от Barbaron; 27-03-08, 12:51.
                          Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
                          Discovery 2.5 TD5 2000 EX
                          Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

Коментар

Хаха, браво Петре за сравнението! Следващият път трябва да дойдеш. Както и Радо, Асен, Джорджо и т.н.

Коментар

И аз ти благодаря адаш, наистина доста интересни съвпадения. Следващият път те чакаме и теб
                              LZ1PER

Коментар

Колеги,

Стягайте се, трябва да работим още повече по организацията...

Я вижте какво правят колегите:

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=452

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X