До: Сбирка на собствениците на Ленд Ровър - коментари от срещата!
Ех,момчета,така ме е яд че не можахме да дойдем и ние... .Било е супер!
.Било е супер!

Ех,момчета,така ме е яд че не можахме да дойдем и ние...
 .Било е супер!
.Било е супер!

Такова Диско У Младост нЕма.
 Такова Диско У Младост нЕма.  Всеки ден минавам от там.
 Всеки ден минавам от там. . Дали е заради лебедката, незнам. Оня ден, след като с Вельо превзехме Параклиса над яз.Лобош отидох на автомивка да махна всичката кал и установих че съм си строшил бронята за втори път, всъщност трети, един път халогена се оказа на грешното място
. Дали е заради лебедката, незнам. Оня ден, след като с Вельо превзехме Параклиса над яз.Лобош отидох на автомивка да махна всичката кал и установих че съм си строшил бронята за втори път, всъщност трети, един път халогена се оказа на грешното място

. Та съм решил да минавам на вариант ПЪЛНА ПРОМЯНА. Започвам с 2" подложки, рязане, или смяна на предна броня, после пружини, амове, фланци, гуми и аватара всъщност олицетворява идеятя един ден Диското ми да изглежда така. Или почти. Та засега няма такова Диско в Младост, прав си. Засега.
. Та съм решил да минавам на вариант ПЪЛНА ПРОМЯНА. Започвам с 2" подложки, рязане, или смяна на предна броня, после пружини, амове, фланци, гуми и аватара всъщност олицетворява идеятя един ден Диското ми да изглежда така. Или почти. Та засега няма такова Диско в Младост, прав си. Засега.
 , но другия път  няма да ти се размине и без това не можем да се наканим да пием по едно, ама и Еди да е на линия
, но другия път  няма да ти се размине и без това не можем да се наканим да пием по едно, ама и Еди да е на линия 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар