Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мистериозно скърцане в ходовата част на Range Rover 2003 !?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мистериозно скърцане в ходовата част на Range Rover 2003 !?

Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
    Нещо, нищо неразбрах. Тоз електрод за слушалката ли го заваряваш. И после се вързваш под колата , някои кара по дупки и легнали полицаи, а ти слушаш с електрода ли.
    Бре, нали си има букса за диагностика - пъхаш го там. Аз поне така разбрах и тамън мислих да го пробвам...
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
      Нещо, нищо неразбрах. Тоз електрод за слушалката ли го заваряваш. И после се вързваш под колата , някои кара по дупки и легнали полицаи, а ти слушаш с електрода ли.
      Вярвам си виждал стетоскоп.При чичо доктор.Мести мембранката по гърдичките и по гръбчето , а ти покашлюваш.Той слушка и определя какво му е на момчето.
      Сега сериозно.Мембранката на стетоскопа се сваля и на нейно място се поставя парче , а може и цял електрод.Без обмазката.Няма да се включва в дата линк конектора.Не е нужно.Както мембраната получава вибрациите от "гръбчето и гърдичките" , така електродът допирайки се по различни метални части на автомобила ще получава вибрации и по маркучето , та до ушите.Колкото е по-близо до причинителя на скърцането , толкова звукът в ушите е по-силен.
      И никой не се връзва под колата и да се тряска по дупките.Няма нужда.Преслушването може да стане както на канал , така и на четириколонен подемник.
      Капиш?
      Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
        И никой не се връзва под колата и да се тряска по дупките.Няма нужда.
        Еееее.........ти утепА сичко децко у мен!!!!Тъкмо бех почнАл да си представям сцена от "Бързи и Яростни" 8

Съжалей ама се не сдържах!!!

А иначе и при мен има едно скърцане от задното окачване но се появява като паднат температурите зимата!Нищо че не е РР.
        Ако мина по мокро - изчезва!Звукът не е силен и не се чува когато колата се движи по равно.Паркирам я на охраняем паркинг,а до него има 200 метра неасфалтирано.И естествено се появяват неравности като на черен път.Е те там кат се заклатушкам на студено и почва да скърца.
        Последно редактирано от traun; 27-08-15, 06:38.
        Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
        0888854582
        Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
        Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X