Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно обява за Range Classic

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос относно обява за Range Classic

Има хора, които не са много на ти с телефони, фотА, форУми и други подобни фейсове. Те са тънко засегаеми на тази тема и предпочитат да не пишат, вместо да се излагат.
    За разлика от други, които и те не могат, ма си пишат... но тва е друга тема.
    Както казах - може и такъв да е случая и рязко да е загубил интерес към продажбата му тук.
    За което не е хубаво да го виним.
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Човека , се опита да спечели пари от цялата работа , след като говорих няколко пъти с него , и във интернет и питах , дали това , че сега джипа е по-скъп от колкото го е купил , означава , че е правил някакви подобрения . Никакъв отговор . Не съм опитвал да се заяждам .
      Видял е , че не може да направи печалба и се опитва да си върни инвестираните пари .
      Това са лично мои заключения и не е задължително друг да вярва в тях .
      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Благодаря на всички отзовали се , разбрах защо е изчезнала обявата .При възможност ще мина да видя джипа , да уточним 10000 ли му иска или 6000 , че голямо разминаване в обявите му.
        Ford Bronco II 2.9 V6
        Уаз 469Б
        Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 125
        0899846606

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
          Колата си струва да се види и тества, една от снимките му беше актуална, колата беше с търновски, а не русенски номер и изглеждаше нормално
          Извинявам се, би ли споделил коя точно снимка не е от темата на djidjo?
          http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=193696
          http://www.offroad-bulgaria.com/show...26#post2099326

И трите снимки са с търновски номера и както става ясно от поста на djidjo, това са последните снимки преди той да се раздели с нея. Оттам нататък - божа работа.
          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Аз съм гледал и тествал джипа; на втората част от въпроса е отговорил модератор.

Така изглеждаше към момента на огледа - преди около месец и половина; разлика в състоянието от старите снимки, не открих.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1426402216052.jpg
Прегледи:1
Размер:66.2 КБ
ID:5648566
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 15-03-15, 10:48.
            << Mitsubishi Pajero LongWB >>

Коментар

Първоначално публикуван от Resurgam Преглед на мнение
              Аз съм гледал и тествал джипа; на втората част от въпроса е отговорил модератор.
              А би ли споделил , какво му е състоянието.
              Ford Bronco II 2.9 V6
              Уаз 469Б
              Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 125
              0899846606

Коментар

В момента на огледа, колата нямаше никаква мощ, автоматика превключваше мудно, а и механичното преместване на лоста в желана позиция, ставаше трудно и със сила. Визуално колата е ОК, със забележки, отстраними бързо и не скъпо. Не познавам продавача и няма да адвокатствам, но има автопарк от 10+ коли, собствен автосервиз и дори той сам да е не дотам технически компетентен, има служители, които обясняват търпеливо и добронамерено. Джипът стои като паметник, не се кара по предназначение, до колкото аз установих, просто е ненужен там. След като се отказах от закупуването, без уговорки с продавача, той сам ме потърси след около две седмици, да ме уведоми, че джипа е оправен (нещо по газовата с-ма) и сега върви и се държи, както подобава. Тъй като вече бях закупил джипа на Радо Генев от Габрово, благодарих и казах, че вече нямам интерес.
                Мнението ми е безпристрастно, така или иначе, джипа не се продава тук. Това е цялата история, а като допълнение за джипа - висок, стегнат, хубав звук на мотора, без ръжди. Вътре ми е малко 'майсторски', с много допълнителни железа и копчета, но тук вече всеки си има вкус и предпочитания. За продавача - разбран и отзивчив, ще се намери общ език. Мое мнение.
                Последно редактирано от Resurgam; 15-03-15, 12:58.
                << Mitsubishi Pajero LongWB >>

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X