Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно обява за Range Classic

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно обява за Range Classic

Здравейте Колеги , имам следното питане , преди време тази обява я имаше във форума и изчезна.Гледах в архива , но не успях да намеря нищо.Мислех , че въпросната машина е продадена , но явно не .Днес отново се появи в сайт за автомобили , цената е по ниска.Интересуваме , някой дали е ходил да го гледа този джип и знаете ли защо беше изтрита обявата , да не би продавача да е някой измамник.
    Питам понеже ми се въртят едни работи в главата , но ако е някаква измама няма нужда бия път до Елена.

Land Rover Range Rover Classic
    Land Rover Range Rover Classic
    джип, употребяван
    Декември 1990
    213,000 км
    Газ/Бензин
    Автоматични
    180 к.с.
    3500 см3
    4/5 врати
    Тъмно сив металик
    Особености и Екстри
    Комфорт: Климатик, Ел.стъкла, Стерео уредба, Алуминиеви джанти
    Сигурност : 4x4, Халогенни фарове, Аларма, Центр. заключване, Застраховка
    Друго : Серво управление, Бордови компютър, Тунинг, Теглич
    Допълнителна информация
    Джипа се продава заедно с ремаркето, което е направено специално за него (за офроуд). Карани са само на асфалт. Двигателя е след основен ремонт на около 4500 км. Окачване и двигател в много добро състояние. Имам всички снимки на ремонта на цялата композиция Може и поотделно ! И двете имат много екстри, джипа е на газ/бензин ! Лебедката е 14000 либри (7 тона) модел Winchmax. Повече инфо, по телефона ! Цената подлежи на коментар.....на място ! Малки забележки по колата и ремаркето, всички документи са налице, и за двете ! Намират се в Елена. Ремаркето няма и 1000 км пробег, след модификациите. Към джипа има отделно още 1 компл. гуми с джанти.
    Ford Bronco II 2.9 V6
    Уаз 469Б
    Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 125
    0899846606

От: Въпрос относно обява за Range Classic

И аз бях гледал обявата но нямам никакво инфо за джипа.

Коментар

Виж тази тема.

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
        Мерси ,аз тази тема съм я гледал .Въпроса ми е по скоро защо е свалена обявата от форума ,да не би сегашния собсвеник да е нещо некоректен.И както писах понеже преди месец се въртя тази обява ,ако някой колега я е гледал да сподели мнение
        Последно редактирано от ilko_o; 12-03-15, 19:39. Причина: редакция
        Ford Bronco II 2.9 V6
        Уаз 469Б
        0899846606

Коментар

Колега, дърпахме му думите с ченгел от устата на новия собственик и така и не пожела да качи актуални снимки и да каже какво е състоянието на колата. По-добре се насочи към друг автомобил, за да не се видиш участник в некой сериал на ужасите!
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Доколко си спомням, тука беше обявен за 8х, сега и търси 10х по сайтовете.
            Най добре дигай телефона и разпитай.

Коментар

Сега е обявена на 6000 цялата композиция
              Ford Bronco II 2.9 V6
              Уаз 469Б
              0899846606

Коментар

Еми може някой да се разходи да го види, че никой не знае в какво състояние е в момента и само гадаем...
                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Човек от Бургас до Елена се отива за има няма два часа , чуй се с продавача запали една кола и иди виж . Надали някой колега тук ще може да ти даде актуална информация за състоянието на тази техника
                  2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                  ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Това за ходенето до Елена е ясно ,както споменах по горе до преди месец имаше обява тук и изведнъж изчезна без следа.Просто питам дали някой знае нещо по случая .Не търся някой да ми свърши работата ,а просто събирам инфо.Все пак времето е ценно и не ми се губи , а напоследък нещо не целя продавачите ,все на измамници попадам.
                    Ford Bronco II 2.9 V6
                    Уаз 469Б
                    0899846606

Коментар

Имаше обява, но или продавача не беше на ти с интернетЯ или нещо криеше - мисля, че не стана ясно.
                      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Със сигурност мога да кажа , че има известни неточности в подадената информация , имайки предвид че донякъде съм участвал в строежа на композицията Но са пренебрежими и според мен са по скоро резултат от недостатъчно познаване на материята а не нечестни намерения .
                        2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                        ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Обявата беше изтрита поради липса на актуални снимки. При покана да актуализира снимките, той пак се опита да мине със снимки от темата на стария собственик за ремонта на автомобила (тези от първия пост в тази тема).
                          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Колата си струва да се види и тества, една от снимките му беше актуална, колата беше с търновски, а не русенски номер и изглеждаше нормално
                            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Новият собственик или е много обидчив или е решил да не продава краставици в тоя "Плод и зеленчук".
                              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                              Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X